Sister’s Production вироблятиме для «1+1» «Я люблю свою країну»

3 Лютого 2012
10801
3 Лютого 2012
13:05

Sister’s Production вироблятиме для «1+1» «Я люблю свою країну»

10801
Sister’s Production вироблятиме для «1+1» «Я люблю свою країну»

Компанія Sister's Production Вікторії Забулонської та Марини Городецької готує для «1+1»  проект «Я люблю свою країну» за міжнародним форматом. За інформацією «Детектор медіа»,  зйомки мають розпочатись у лютому.

 

Нагадаємо, проект з і схожою назвою - «Я люблю Україну» - вже виходив на «1+1» у 2009 році. Він знімався за форматом I love my country голландської компанії Talpa.

 

Нагадаємо, ­у проекті «Я люблю Україну» відбувались змагання зірок, які мали відповідати на запитання про свою країну та цікаві факти, пов'язані з нею. У кожної команди були свої капітани - Потап та Настя Каменських. Вела проект Лідія Таран.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10801
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду