Перші «Гроші» без Дейнеки взяли частку 14,4%

1 Лютого 2012
10988
1 Лютого 2012
15:58

Перші «Гроші» без Дейнеки взяли частку 14,4%

10988
Перші «Гроші» без Дейнеки взяли частку 14,4%

Перший у 2012 році випуск програми «Гроші» - від 31 січня - на «1+1» взяв частку 14,4% (18-54, вибірка «Вся Украина»), повідомляє прес-служба каналу.

 

Випуск вели журналісти «Грошей» Михайло Ткач, Денис  Данько, Дмитро Волков, Виіалій Єрмак, Ольга Вязенко, Сергій Мальнєв. Вони самі записували підводки до своїх сюжетів.

 

1 лютого Олег Дейнека розмістив на своєму Facebook телефонограму на ім'я гендиректора телеканалу Олександра Ткаченка від 31 січня цього року, у якій  попросив знову взяти його на роботу, повідомляє «Українська правда». «Для нівелювання негативних наслідків показу в ефірі програми "Гроші" недостовірної інформації щодо Хмельницької області і тим самим ліквідації причин мого звільнення з метою подальшого здійснення професійної журналістської діяльності у сфері виявлення та розкриття корупційних схем згідно поставлених каналом задач, в тому числі у форматі нових проектів та програм, а також задля забезпечення прав громадян на повну та правдиву інформацію про важливі суспільні відносини прошу прийняти мене на посаду журналіста телеканалу "1+1"», - йдеться у телефонограмі.

 

Нагадаємо, наприкінці січня «1+1» звільнив ведучого програми «Гроші» Олега Дейнеку.

 

23 грудня «1+1» повідомив, що ведучого Олега Дейнеку відсторонили від програми «Гроші» через сюжети про голову Хмельницької обласної державної адміністрації Василя Ядуху, якого підозрюють у корупційних діях. Канал провів службове розслідування щодо діяльності ведучого і оголосив Олегу Дейнеці догану, а також вирішив, що він продовжить працювати ведучим програми «Гроші», але сюжетів більше не готуватиме. 27 грудня останній випуск «Грошей» у 2011 році вийшов в ефір «1+1» без ведучого, який відмовився вести програму.

 

Як стало відомо «Дусі», канал «Інтер» запропонував Олегові Дейнеці і продакшн-компанії Star Media робити проект розслідувань.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10988
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ritka
4460 дн. тому
да смотрю - єто просто пипец. кбросимся на кофточку ведущей? А еще не "икс юэй" а "экс юэй". Мусю - на пенсию))))
екф-еф-еф
4460 дн. тому
Кто остался на этом канале из нормальных ведущих???? Вон сейчас Мусейчук онлайн вещает - в кофточке на 3 размера меньше. Эта белая блузка между пуговиц пиджака - это просто что-то))) село и свики
Саша Плюсовской
4460 дн. тому
Дейнека отправил Ткачику телеграмму, в которой просит взять его на работу. http://www.pravda.com.ua/news/2012/02/1/6945641/
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду