На «Сіті» не буде власного виробництва

1 Лютого 2012
8466
1 Лютого 2012
12:06

На «Сіті» не буде власного виробництва

8466
На «Сіті» не буде власного виробництва

Найближчим часом не телеканалі «Сіті» не буде власного виробництва. Про це в інтерв'ю «Детектор медіа» розказала генеральний продюсер каналу Наталія Вашко.

 

За її словами, з оновленою концепцією канал вийде в ефір наприкінці літа. До цього часу в ефір виходитиме закупний продукт та повтори власних програм «Сіті».

 

«Мы не собираемся делать канал повторов, хотя первые пару месяцев будем грешить. А дальше планируем новое - невиданное», - наголосила пані Вашко.

 

Нова концепція наразі формується. Наталія Вашко зазначає, що канал «точно не буде новинним чи політичним», «но и не станет каналом кино или анимации».

 

Нагадаємо, група компаній «1+1» оголосила про наміри перезапустити телеканал «Сіті» та скоротити понад 50% штатних співробітників. Віталій Докаленко залишив посаду генерального директора каналу й очолить нову продакшн-компанію групи «1+1».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8466
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
piton
4460 дн. тому
Нех... трындеть. Зачем "...планировать новое-невиданное" и при этом увольнять почти всех сотрудников...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду