Луценко просить суд допитати «Квартал 95» як свідків

26 Січня 2012
12067
26 Січня 2012
17:35

Луценко просить суд допитати «Квартал 95» як свідків

12067
А допит інших свідків порівнює зі «Світським життям»
Луценко просить суд допитати «Квартал 95» як свідків

Суд у справі екс-міністра МВС Юрія Луценка виключив зі списку свідків екс-речника МВС Інну Кисіль. Про це повідомив суддя Сергій Вовк в ході судового засідання в четвер, передає «Українська правда».

 

Перед початком допиту свідків, прокурор Дмитро Лобань зауважив, що Інна Кисіль неодноразово була присутня на засіданнях у справі Луценка. А отже, її допит в ході слідства є неможливим. Відповідно до цього Сергій Вовк зауважив, що покази свідка будуть виключені з матеріалів справи і її подальше викликання в ході даного засідання є неможливим.

 

У той же час Юрій Луценко відзначив, що цього свідка можна відпустити додому, а замість неї запросити учасників «Студії Квартал 95». «На скільки мені відомо, цей свідок (Інна Кисіль. - ред.) є ключовим у найстрашнішому злочині Луценка - запрошенні на святкування Дня міліції "95-го кварталу". Звісно, свідка варто відпустити додому, але я сподіваюся, що ви, пане суддя, виконаєте обіцянку і викличете "95-й квартал". І весь їх колектив замінить цінні свідчення цього свідка про те, що вона один раз подзвонила та спитала, чи будуть вони безкоштовно виступати на сцені "Палацу України"», - сказав пан Луценко.

 

Водночас Юрій Луценко порівняв гумористичні здібності акторів «Студії Квартал-95» та прокуратури. «При чому "лисого" (актора Євгена Кошового. - ред.) потрібно викликати двічі - в образі Луценка і в образі Черновецького», - сказав він.

 

Як зазначає УНІАН, у багатьох протоколах допитів містяться відповіді свідків на запитання слідчого, яким чином і як організовувалися виступи на концерті з нагоди Дня міліції відомих українських та російських артистів. У зв'язку із цим Юрій Луценко, звертаючись до судді, жартома зазначив: «Ваша честь - це не допит, а "Світське життя" якесь. Катя Осадча (ведуча програми «Світське життя». - ред.) нервово курить у стороні. Без неї стільки багато ми про життя Баскова дізналися. Того слідчого, який про це питав, до неї в напарники направити треба».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12067
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Знайка
4470 дн. тому
Насмотрелся Юра телевизор в камере. Стал телезомби. Вот что бывает если насильно заставить человека смотреть украинское ТВ. А представляете, как Юля скоро заговорит? Смените телевизоры из камер Юры и Юли на библиотеку. Сравнения в спичах в суде будут гораздо изысканнее и интеллигентнее.
прототип
4470 дн. тому
Ну, луценко лучше в недоторканых спародировали. Лысый отдыхает.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду