«Обозреватель» планує не закривати, а розвивати україномовну та англомовну версії

24 Січня 2012
10606
24 Січня 2012
15:28

«Обозреватель» планує не закривати, а розвивати україномовну та англомовну версії

10606
Працівникам оголосили, що ці версії тимчасово закриваються, і порадили шукати роботу
«Обозреватель» планує не закривати, а розвивати україномовну та англомовну версії

За даними джерел «Детектор медіа», з 1 лютого інтернет-видання «Обозреватель» тимчасово закриває україномовну та англомовну версії. Про це минулого тижня керівництво оголосило працівникам видання. А тим, хто наповнював ці веб-сторінки, порадили шукати роботу. Про це «Детектор медіа» повідомило джерело в редакції, яке побажало залишитися неназваним.

 

Шеф-редактор інтернет-видання «Обозреватель» Михайло Подоляк у коментарі «Детектор медіа» заперечив інформацію про закриття україномовної та англомовної версій «Обозревателя». За його словами, найближчим часом відбудеться модернізація цих проектів, які запрацюють уже як окремі сайти.

 

«Ніхто не збирається закривати ці версії, навпаки - найближчим часом буде йти модернізація проектів, аби вони були більш адаптованими під інтернет. Тобто були не просто сторінками "Обозревателя", а стали як окремі сайти. Тим більше перед Євро-2012 англійська версія дуже актуальна. Українська ж версія у нас одна з пріоритетних. Тому мова про те, що ми хочемо закрити ці проекти нема», - сказав Михайло Подоляк.

 

Нагадаємо, що українська версія «Обозревателя» - «Оглядач» - працює з 2005 року. Після редизайну у 2008 році українська версія зникла, але потім була відновлена як ukr.obozrevatel.com. Тоді ж з'явилася англійська сторінка eng.obozrevatel.com.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10606
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Олег
4469 дн. тому
Мені все одно буде у них українська версія чи ні. Обозрєватєль не читав, не читаю і не буду читати. Читаю Українську Правду, УНІАН, Газету, Український Тиждень, та інші повноцінні україномовні інтернет видання, а сміття русско-малороссєйскоє не читаю.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду