Корпоративний університет групи «1+1» створюватиме Тетяна Радченко

23 Січня 2012
9366
23 Січня 2012
14:30

Корпоративний університет групи «1+1» створюватиме Тетяна Радченко

9366
Корпоративний університет групи «1+1» створюватиме Тетяна Радченко

Створенням корпоративного університету в групі «1+1» займатиметься Тетяна Радченко. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Про плани відкрити школу тележурналістики групи «1+1» повідомив генеральний директор «1+1» Олександр Ткаченко в листопаді 2011 року.

 

Тетяна Радченко з 18 січня розпочала роботу в групі і тепер відповідатиме за навчання співробітників групи «1+1». Нова програма буде націлена на «розкриття творчого та менеджерського потенціалу співробітників групи, а також на пошук нових талантів».

 

Пані Радченко має п'ятирічний досвід роботи бізнес-тренером, відповідала за створення та запровадження системи навчання в європейських фінансових компаніях (AIG та ОТР Group).

 

За інформацією прес-служби, Тетяна Радченко - прихильник саме практичних навиків, а не теоретичних знань. Саме цей принцип і буде запроваджуватись під час навчання.

 

Нагадаємо, у жовтні 2011 року на «1+1» пройшов тренінг з креативного мислення і організації креативних сесій від фахівців ВВС Academy Джейн Кленсі та Лінди Грін.

 

Як відомо, на телеканалі «Інтер» вже кілька років працює «Інтершкола», де охочі здобути навички і знання в режисурі, монтажі, написанні сценаріїв тощо навчаються за гроші. Схожий проект три роки тому запустив канал СТБ.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9366
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду