Департамент маркетингу та комунікацій «України» очолила Елеонора Дукова

23 Січня 2012
8843
23 Січня 2012
14:08

Департамент маркетингу та комунікацій «України» очолила Елеонора Дукова

8843
Департамент маркетингу та комунікацій «України» очолила Елеонора Дукова

Департамент маркетингу та комунікацій телеканалу «Україна» очолила Елеонора Дукова. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

До її обов'язків входитиме реалізація стратегічного розвитку бренду телеканалу та комунікацій, а також формування маркетингової інфраструктури всередині каналу.

 

Раніше пані Дукова працювала менеджером зі стратегічного розвитку групи брендів компанії «Київстар».

 

«З одного боку, зміна телекомунікаційної галузі на телевізійну - позитивний виклик, а з іншого боку - це можливість застосувати свій досвід та знання у новій сфері. Я переконана, що перенесення досвіду з однієї сфери в іншу дасть несподівані позитивні результати», - заявляє Елеонора Дукова. За її словами, головним завданням стане виведення бренду каналу «Україна» на лідерську позицію.

 

«Ефективний маркетинг на сьогодні - це передусім креатив. В особі Елеонори Дукової до нашої команди приєднався професіонал з великим успішним досвідом та творчим потенціалом», - коментує призначення Марина Миргородська, директор телеканалу «Україна».

 

Нагадаємо, у червні 2011 року був створений департамент маркетингу і комунікацій телеканалу «Україна», який очолив Руслан Терещенко. Однак у грудні 2011-го він залишив канал «за сімейними обставинами».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8843
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
киевстар только рад
4467 дн. тому
ее толстая жопа не пролезет у вас ни в одни двери. Хорошо, что ее ушли. Откатчица #1 - что в Нестле, что в Киевстаре.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду