«Україна» запускає «Футбол» у HD-форматі

23 Січня 2012
9965
23 Січня 2012
10:16

«Україна» запускає «Футбол» у HD-форматі

9965
«Україна» запускає «Футбол» у HD-форматі

До початку Євро-2012 у пакетах кабельного оператора «Воля» буде запущено HD-версію телеканалу «Футбол». Про це повідомляє прес-служба ТОВ «Медіа Група Україна»*.

 

«Воля» отримала ексклюзивні права на ретрансляцію каналу в кабельних мережах, зауважує прес-служба.

 

Старт HD-версії «Футболу» заплановано на початок чемпіонату, а після його закінчення на каналі можна буде дивитися всі провідні європейські чемпіонати, які нині транслюються на «Футболі».

 

«У межах медіагрупи ми зробили все можливе, щоб футбольні вболівальники побачили всі матчі Євро-2012 у найкращій якості на всій території України. Завдяки купівлі субліцензії канал Україна" покаже 15 матчів і фінальний поєдинок, канал „Футбол" - усі матчі у цифровій якості, а, увімкнувши HD-версію каналу „Футбол", уболівальник отримає можливість відчути всі моменти, насолоджуючись яскравою картинкою із супер'якістю», - коментує Федір Огарков, генеральний директор ТОВ «Медіа Група Україна».

 

Згідно підписаного меморандуму, у пакетах оператора триватиме ретрансляція каналів «Футбол» і «Футбол+».

 

HD-версія каналу буде постійно доступна у пакетах «Воля HD».

 

Нагадаємо, ТОВ «Медіа Група Україна» купило в Національної телекомпанії України субліцензію на показ матчів Євро-2012 в Україні. Ліцензія коштувала 82 млн грн.

 

*На прохання згаданої юридичної особи редакція «Детектор медіа» зберігає написання її назви, зафіксоване у документах про юридичну реєстрацію (незважаючи на правила українського правопису).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9965
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Swat
4474 дн. тому
Супер! Будем смотреть все матчи Евро-2012 в прямой трансляции, да еще и в HD. Вот за ЭТО точно Воле и Футболу спасибо.
Авраам
4474 дн. тому
У Воли них с ними меморандум подписанный. http://volia.com/about/pr/pressreleases/2012-01/1046 (Согласно подписанному двумя компаниями меморандуму в пакетах ВОЛИ также будет продлена ретрансляция каналов «Футбол» и «Футбол+».) Так что у Футболов и ВОЛИ все будет отлично.
медвед
4474 дн. тому
Cупер. тепер лишається молитися, аби до початку "Євро" "Воля" ще й "Футболи" не повідключала, як "Євроспорти"
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду