Громницька подала до суду на Гужву

17 Січня 2012
13964
17 Січня 2012
13:55

Громницька подала до суду на Гужву

13964
Громницька подала до суду на Гужву

Колишній генеральний директор «Сьогодні Мультимедіа» Олена Громницька подала позов на головного редактора газети «Сегодня» Ігоря Гужву щодо захисту честі, гідності та ділової репутації. Про це вона сказала в коментарі «Медіабізнесу».

 

Пані Громницькка наголосила що для неї було принципово важливо «щоб розслідування завершилося й довело її невинність».

 

Своє рішення залишити компанію, вона мотивує тим, що прагне «уникнути непотрібних ризиків», пов'язаних з неоднозначним сприйняттям її особи частиною колег.

 

За її словами, головним мотивом для неї в діяльності є «репутація й інтерес компанії», в якій вона працює, саме тому, «незважаючи на свою правоту», їй довелося піти з роботи.

 

Нагадаємо, розслідування наглядової ради «Сьогодні мультимедіа» тривало з 13 грудня по 17 січня. За його результатами було вирішено задовольнити заяву на звільнення Олени Громницької. «Ми з повагою ставимося до рішення пані Громницької, хоча і шкодуємо за ним, оскільки звинувачення, висунуті на її адресу, в ході розслідування не підтвердилися. При цьому видавничий холдинг показав стійку й позитивну динаміку зростання економічних показників у вересні - грудні 2011 року», - наголошує наглядова рада.

 

Також наглядова рада вирішила звільнити головного редактора Ігоря Гужву. Він має намір оскаржувати звільнення.

 

Як писала «Детектор медіа», 17 січня наглядова рада «Сьогодні мультимедіа» оприлюднила своє рішення, за яким Ігоря Гужву звільняють з посади головного редактора газети «Сегодня», а Олена Громницька йде за власним бажанням з посади генерального директора видавничого холдингу «Сьогодні мультимедіа».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13964
Читайте також
04.01.2012 13:37
Дмитрий Коротков, для «Детектор медіа»
19 436
12.12.2011 12:07
Юлия Рябчун, «Коммерсантъ Украина»
26 313
12.12.2011 08:26
Христина Коновалова, для «Детектор медіа»
31 708
11.12.2011 13:24
Александр Сибирцев для «Украинская правда»
31 479
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
DW
4476 дн. тому
реаутація Громницької? ха-ха
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду