«FM Галичину» очолила Олександра Гнатик

17 Січня 2012
13648
17 Січня 2012
12:49

«FM Галичину» очолила Олександра Гнатик

13648
«FM Галичину» очолила Олександра Гнатик

Новим директором радіостанції «FM Галичина» (ТОВ «ТРК "Галичина"») призначено Олександру Гнатик, яка раніше виконувала обов'язки комерційного директора радіо. Про це повідомляє прес-служба компанії.

 

Попередній директор Роман Заяць, який з травня 2011 року очолював радіокомпанію, залишив посаду. За словами голови зборів учасників ТОВ «ТРК "Галичина"» Володимира Співака, власники задоволені роботою Романа Зайця й мають намір «активно співпрацюватиме з його компанією MJoy Radio на інших технологічних засадах».

 

Роман Заяць відзначив, що за час його керівництва вдалося переформатувати радіомережу: «За кілька місяців ми докорінно змінили стиль радіо, стартувавши на початку літа з проектом галицького файного радіо. Упродовж другої половини 2011 року шліфували контент і під завісу року зафіксували нову концепцію радіо промо-кампанією». За його словами за цей період вдалося поліпшити фінансові показники та збільшити кількість рекламних замовників.

 

Олександра Гнатик має намір розвивати концепцію свого попередника, однак планує внести зміни в контент радіо: «Потенційно нашими слухачами мали б стати не тільки ті, хто любить музику, гостре слово, але й суспільно свідомі громадяни, яким небайдужа політика, бізнес, ІТ-технології, мандри. Це вже царина контенту». Вона переконана, що досвід роботи на посаді комерційного директора допоможе їй працювати над поліпшенням фінансових показників компанії.

 

Довідка:

 

«FM Галичина» - одна з найбільших музично-розважальних радіомереж Західної України. Розпочала мовлення наприкінці 2010 року. Передавачі розміщені в 14 містах, у тому числі у Львові, Тернополі, Луцьку, Шацьку та Славському. Особливість: радіо з галицьким характером, гумором, численними конкурсами, присутністю відомих гостей в ефірі. Слухачі - мешканці Західної України віком 30-55 років. Сукупна аудиторія - понад 1 млн осіб. Гасло радіостанції: «Файне радіо».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13648
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
я
4357 дн. тому
ідіотка рідкісна
ага
4480 дн. тому
Ну цього разу вони призачили людину, яка нічого не шарить в радіо, авось повезе)
fu
4481 дн. тому
Кожні 6-7 місяців новий директор? Ах, як важко вести медіабізнес братам Дубневичам!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду