Продакшн «України» очолив Деніель Бербрідж

16 Січня 2012
8778
16 Січня 2012
18:28

Продакшн «України» очолив Деніель Бербрідж

8778
Продакшн «України» очолив Деніель Бербрідж

Деніель Бербрідж, громадянин Великобританії, обійняв посаду директора продакшн-компанії «Теле Про» - виробника контенту для медіагрупи «Україна». Про це повідомляє прес-служба ТОВ «Медіа група Україна».

 

Як зазначається, Деніель Бербрідж має більше 15 років досвіду управління виробництвом телепродуктів, а також досвіду роботи продюсером і програмним директором, зокрема в таких компаніях, як Channel 4, BBC, TNT Network, RDF Media, Mentorn and Redback Films та інших. Крім того, він спеціалізувався у виробництві й адаптації телевізійних форматних програм в різноманітних жанрах для Channel 4 Television, BBC, ITV ABC. Також має успішний досвід роботи в російській телемережі ТНТ протягом двох років.

 

Під час роботи в Росії пан Бербрідж адаптував такі формати, як Would Like To Meet, The Block, Robot Baby, Intuition. Деніель Бербрідж неодноразово був номінований на отримання нагороди Британської академії кіно і телебачення як продюсер проектів.

 

«Наша медіагрупа будує дуже амбіційні плани на майбутнє. А глядач, як відомо, голосує пультом. На сучасному телевізійному ринку відчувається дефіцит якісного національного контенту. Ми сподіваємось, що знання, досвід і талант Деніеля як керівника продакшн-компанії "Теле Про" будуть сприяти впровадженню нових стандартів і європейських підходів до телевиробництва», - Федір Огарков, генеральний директор ТОВ «Медіа група Україна».

 

Раніше вже оприлюднювалася неофіційна інформація про можливе призначення Дена Бербріджа керівником «Теле Про».

 

«Теле Про» - продакшн-компанія, створена в групі «Україна» у 2011 році, спеціалізується на власному виробництві й адаптації телевізійних форматів. Здійснювала пост-шоу «Заміж за сина» і проект «Оголена красуня» для каналу «Україна».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8778
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду