«Хокей» розпочав тестове мовлення

16 Січня 2012
11184
16 Січня 2012
16:15

«Хокей» розпочав тестове мовлення

11184
«Хокей» розпочав тестове мовлення

16 січня телеканал «Хокей» розпочав тестове мовлення на супутнику Amos 3 і в цифровому загальнонаціональному мультиплексі МХ-3 провайдера «Зеонбуд». Про це «Детектор медіа» повідомив виконавчий директор каналу Олександр Борисенко.

 

Як уже писала «Детектор медіа», офіційний запуск «Хокею» відбудеться в неділю, 22 січня. Канал показуватиме матчі NHL, КХЛ, ВХЛ, ПХЛ, чемпіонату Швейцарії та, можливо, Чехії, випуски новин, а також власний продукт. Мовлення - цілодобове, робоча мова - українська.

 

Нагадаємо, що засновником і власником каналу «Хокей» є хокейний клуб «Донбас» з Донецька, який належить віце-прем'єр-міністру - міністру інфраструктури Борису Колеснікову. Директором «Хокею» є Ігор Герасько.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11184
Читайте також
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
fcw
4475 дн. тому
Где Борисенко-там деньга звенит!
Н
4476 дн. тому
Саша! А как же интер?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду