«Сіті» запустив реаліті-шоу «Майстри тату»

10 Січня 2012
9349
10 Січня 2012
15:58

«Сіті» запустив реаліті-шоу «Майстри тату»

9349
«Сіті» запустив реаліті-шоу «Майстри тату»

Телеканал «Сіті» запустив нове реаліті-шоу про світ татуювання «Майстри тату». Про це повідомляється на сайті «Сіті».

 

Головні герої програми - художники з тату, кожен з яких має власні здобутки та визнання у жанрах цього мистецтва. У програмі беруть участь: Віктор Бос - директор тату-студії, бізнесмен. Працює в жанрі реалізму, робить портрети, Дмитро Кацан - працює у власному орнаментальному «листяному» стилі, Олена Скадді - надає перевагу «східним» мотивам.

 

Від них глядачі дізнаються про жанрову різноманітність тату та його стилістику, про техніку нанесення і закріплення зображення на шкірі, про причини, які спонукають людей робити натільний малюнок тощо.

 

Програма виходить щонеділі о 22.30.

 

Перший випуск, який вийшов 8 січня, мав рейтинг 0,18%, частку 0,47% (аудиторія 18-54, вибірка «Київ»; попередні дані overnight компанії GfK Ukraine).

 

Таким чином частка проекту була більш ніж удвічі нижчою за середню каналу. Адже «Сіті» минулого тижня (2-8 січня) мав частку 1,13% (аудиторія 18-54, вибірка «Київ»).

 

Розрахунок показників здійснений для населення віком 18-54, вибірка «Київ». Дані надані компанєюї Gfk Ukraine. Детальніше про використані змінні дивіться в глосарії Gfk.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9349
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
AK
4481 дн. тому
причем тут точка.нет? все уже давно придумали американцы, проект канала TLC - НЮ инк. http://tlc.howstuffworks.com/tv/ny-ink
helix
4481 дн. тому
У tochka.net сперли идею. они еще летом сделаи такую программу
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду