Фонд Порошенка офіційно стає власником Maximum TV

30 Грудня 2011
15434
30 Грудня 2011
19:07

Фонд Порошенка офіційно стає власником Maximum TV

15434
Фонд Порошенка офіційно стає власником Maximum TV

Антимонопольний комітет дав дозвiл ПАТ «Закритий недиверсифiкований корпоративний iнвестицiйний фонд  "Прайм Ессетс Кепiтал"» придбати контрольну частку (понад 50%) ТОВ «Фірма "Екран"» - провайдера, що надає послуги за технологією МІТРІС під брендом Maximum TV. Про це повідомляється на сайті АМКУ.

 

Фонд «Прайм Ессетс Кепiтал» належить Петру Порошенку.

 

Як писала «Детектор медіа», Maximum TV і раніше пов'язували з Петром Порошенком.

 

За даними держреєстру ТРО, наразі власниками ТОВ «Фірма "Екран"» є Буглак Юрій Олександрович (50%), ТОВ «Автоконтракт-Волинь» (20%), Гальонко Валерій Федорович (11,50%), Литвин Іван Володимирович (11,50%) та Романюк Микола Іванович (7%).

 

За інформацією «Інтерфакс-Україна», Юрій Буглак є заступником генерального директора з правових питань групи компаній «Укрпромінвест», що належить Петрові Порошенку.

 

При цьому Микола Романюк, який наразі є співвласником Maximum TV, також є співзасновником або співвласником низки радіокомпаній Закарпаття разом з ТОВ «Культурно-мистецький центр "Барви"», що пов'язане з родиною Віктора Балоги.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15434
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду