Газета ZIK вийде в січні

29 Грудня 2011
15325
29 Грудня 2011
12:01

Газета ZIK вийде в січні

15325
До осені хоче збільшити наклад до 35-40 тис. примірників
Газета ZIK вийде в січні

Вихід нового суспільно-політичного тижневика ZIK, який стане складовою медіахолдингу ZIK, заплановано на січень 2012 року. Про це «Детектор медіа» повідомила прес-служба ZIK'у.

 

Стартовий тираж одного випуску тижневика ZIK становитиме 10 тис. примірників. Газета друкуватиметься у друкарні «Експрес Медіа Груп» (повний колір, формат А3, 24 сторінки). У продаж видання надходитиме кожного четверга за рекомендованою ціною 3 грн.

 

Маркетологи медіахолдингу ZIK розраховують, що стартовий тираж дозволить газеті посісти третю позицію серед суспільно-політичних видань, що продаються у Львові. До осені 2012 року разовий тираж тижневика планується наростити до 35-40 тис. примірників. При цьому, за словами головного редактора Олега Ониська, редакція декларує абсолютну прозорість тиражів.

 

Як уже писала «Детектор медіа», нове видання буде газетою журналістських розслідувань, на яких спеціалізуються також телеканал ZIK та інтернет-портал ZIK.UA. Над проектом працює команда під керівництвом головного редактора Олега Ониська, яка раніше працювала в газеті «Інформатор», що мала увійти до медіахолдингу ZIK, однак так і не увійшла.

 

«Шляхом об'єднання інформаційних і маркетингових можливостей телеканалу ZIK та інтернет-порталу ZIK.UA, а також за рахунок залучення кваліфікованої команди газетних журналістів, ми плануємо створити унікальну газету для ринку преси Західної України. Основну ставку буде зроблено на оригінальний контент і більш глибоке занурення у теми журналістських розслідувань», - зазначив генеральний продюсер телеканалу ZIK Дмитро Добродомов.

 

З 29 грудня 2011 року у Львові стартувала промоційна кампанія під назвою «Нова газета у форматі ZIK», котра включає у себе масовану рекламу нового тижневика в ефірі низки місцевих радіостанцій та телеканалу ZIK, а також розміщення рекламних сітілайтів у центрі міста. У рамках кампанії з 1 січня у Львові розповсюджуватиметься безкоштовний 4-сторінковий випуск газети з картою-схемою нової транспортної мережі Львова. «Наша схема дозволить львів'янам наочно зрозуміти суть львівської "транспортної революції", - каже арт-директор тижневика ZIK Олег Слюсарчук. - Ми майже місяць готували її, взявши за основу аналогічні схеми міського транспорту Парижа і Берліна».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15325
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду