«Картель» запустить 2 нових видання й інтернет-проект

27 Грудня 2011
12950
27 Грудня 2011
19:47

«Картель» запустить 2 нових видання й інтернет-проект

12950
«Картель» запустить 2 нових видання й інтернет-проект

Видавничий дім «Картель» 2012 року запустить жіночий сайт Cherry-lady (у січні) і два друкованих видання «сегменту популярних видань»: «Раиса Захаровна» і «Дом, дача и огород в придачу» (у лютому-березні). Про це «Детектор медіа» повідомив відділ маркетингу інвестиційної групи «Картель».

 

У своєму повідомленні «Картель» також офіційно підтвердив закриття глянцевого жіночого журналу Diva. Номер журналу за грудень 2011 року був останнім.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», видавничий дім «Картель» припиняє випускати жіночий журнал Diva, водночас створивши інтернет-проект cherrylady.com.ua, спрямований на жіночу аудиторію.  

 

До групи «Картель» входять видавничий дім «Картель», «Всеукраїнське передплатне агентство» і «Торговий дім "Картель"», а також рекламні агентства «МАЙ» і «МАG». 

ВД «Картель» випускає ділові тижневики «Деловая столица» і «Власть денег»; журнали «Худеем легко», «Вокруг света» (українське видання); газету «Первая Крымская»; журнал «АСС», каталог проектів «Дом.ua», «Украинский строительный каталог» і «Ландшафт. Дизайн»; каталоги «Перепланировка квартир», «Кухня и ванная», «Мебель года».

 

У 2011 році вийшли нові продукти: журнал «Усадьба» і альманах «Секреты «Худеем легко». Як повідомляла ТК, також у рамках видавництва АСС було запущено портал про будівництво.

 

Як зауважується у повідомленні групи, продукти ВД «Картель» присутні в 95% роздрібних точок продажу преси у містах з населенням понад 100 тис. осіб. 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12950
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Helly
4494 дн. тому
Новые продукты "Картель" выпускает, вероятно, за деньги, которые не доплачивал службе выпуска "Власти денег" в 2009-м году.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду