«Воля» відмовилася від Eurosport через зростання ліцензійних відрахувань

27 Грудня 2011
9149
27 Грудня 2011
16:10

«Воля» відмовилася від Eurosport через зростання ліцензійних відрахувань

9149
«Воля» відмовилася від Eurosport через зростання ліцензійних відрахувань

Компанія «Воля» з 1 січня 2012 року припиняє надавати своїм абонентам доступ до телеканалів Eurosport і Eurosport 2 у зв'язку зі зростанням ліцензійних відрахувань. Про це повідомляється на сайті провайдера.

 

«Інформуємо вас про те, що у зв'язку із закінченням строку договору з правовласником Eurosport і Eurosport 2, з 1 січня 2012 року доступ до вищезгаданих програм буде припинено», - йдеться на сайті «Волі».

 

«На жаль, правовласники цих програм категорично наполягали на суттєвому збільшенні вартості ліцензійних відрахувань. Це призвело б до значного підвищення вартості пакетів, у яких присутні вказані програми», - пояснює компанія.

 

Замість каналу Eurosport у базовий цифровий пакет «Україна і світ» «Воля» додасть канал Viasat Sport. А в преміальному пакеті «Спорт» канали Eurosport 2 і MotorsTV замінить на «НТВ+ Баскетбол» і «НТВ+ Теннис».

 

Крім цього з 1 січня 2012 року «Воля» додає телеканал Sony Pictures Entertainment (SET) у базовий пакет «Україна і світ», а телеканал «Мать и дитя» замінить на канал аналогічної тематики «Моя дитина».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9149
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду