СТБ запустить денну програму для жінок. Набирає штат

27 Грудня 2011
10770
27 Грудня 2011
11:50

СТБ запустить денну програму для жінок. Набирає штат

10770
І шукає керівника для неї
СТБ запустить денну програму для жінок. Набирає штат

Телеканал СТБ створює нове творче об'єднання, яке буде виробляти щоденну 90-хвилинну жіночу програму у денному слоті, і наразі шукає керівника для нього. Про це йдеться у вакансії, розміщеній на сайті rabota.ua.

 

До участі в конкурсному відборі СТБ запрошує, зокрема, випускових або головних редакторів новин (з акцентом не на політику), керівників ранкових програм; головних режисерів, креативних продюсерів проектів з жіночим спрямуванням; головних редакторів глянцевих журналів або інтернет видань для жінок.

 

Бажаний досвід написання сценаріїв, знання основ драматургії, знання та навички бюджетування, знання затвердження технологій кіновиробництва.

 

Функціональні обов'язки керівника нового творчого об'єднання передбачають: розробку й обговорення спільно з творчими групами перспективних тем, тематичних напрямків рубрик; організацію процесу підготовки та узгодження проектної документації (бюджет, заявка на ресурси); розробку та подання на затвердження календарного плану виробництва програм; організацію підготовки кошторисів прямих витрат на зйомку кожного епізоду; контроль дотримання затверджених процедур і правил; контроль виконання плану здачі готових програм, дотримання бюджетів та ефективності управління ресурсами.

 

«Детектор медіа» звернулася до СТБ із запитом щодо деталей програми і чекає на відповідь.

 

Нагадаємо, у жовтні цього року СТБ відмовмвся від проекту для жінок «Давай одружимось» через низькі показники. Ведучою останніх випусків проекту була Ксенія Собчак. Спочатку - з 31 серпня 2009 року - шоу вела режисер Оксана Байрак. Згодом планувалось, що проект перейде на «Інтер», однак новий менеджмент каналу відмовився від шоу. Згодом стало відомо, що у 2012 році «Давай одружимось» з Оксаною Байрак виходитиме на «1+1».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10770
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду