«Зірки в опері» стартують на «1+1» після Різдва

20 Грудня 2011
13420
20 Грудня 2011
13:03

«Зірки в опері» стартують на «1+1» після Різдва

13420
«Зірки в опері» стартують на «1+1» після Різдва

Прем'єра вокального шоу «Зірки в опері» на «1+1» відбудеться 9 січня о 21:12. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Як уже повідомляла «Детектор медіа», учасниками проекту стануть естрадні співаки Альона Вінницька, Джамала, Надія Мейхер-Грановська, Валерій Харчишин, Тіматі, Стас П'єха й Олександр Пономарьов. Загалом учасників буде 14, їх розділять по парах, у складі кожної буде оперний та естрадний співак. Ці пари виконуватимуть пісні, партії у яких розподілять між учасниками дуету: частина пісні виконуватиметься як опера, частина - в естрадному стилі. Імена оперних учасників наразі невідомі.

 

Оцінюватимуть учасників солістка Віденського оперного театру Вікторія Лук'янець, автор музики до рок-опери «Юнона та Авось» композитор Олексій Рибніков та співак Сергій Пєнкін.

 

Вестимуть шоу Оксана Гутцайт та Юрій Горбунов.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13420
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду