GfK проводитиме медіадослідження в Румунії, Білорусі та Росії

19 Грудня 2011
14710
19 Грудня 2011
11:00

GfK проводитиме медіадослідження в Румунії, Білорусі та Росії

14710
GfK проводитиме медіадослідження в Румунії, Білорусі та Росії

Група компаній GfK уклала нові угоди на проведення медіадосліджень у Центральній та Східній Європі. Про це йдеться на сайті GFK.

 

Зокрема, GfK Romania підписала угоду на три роки щодо дослідження аудиторії газет та журналів у Румунії. Для дослідження компанія проводитиме 13500 інтерв'ю на рік з покриттям приблизно 150 друкованих медіаджерел. Також у цій країні GfK Romania проводитиме радіомоніторингу упродовж двох наступних років/

 

«GfK буде записувати кожен рекламний ролик, що лунає на найбільших радіостанціях країни. Обидва проекти - з моніторингу читання та слухання радіо - проводитимуться GfK за дорученням Румунського офісу з аудиту тиражу (BRAT)», - йдеться у повідомленні компанії.

 

У Білорусі GfK буде надавати дані про локальну телевізійну аудиторію. Компанія виграла тендер Асоціації рекламних агенцій республіки (ARO). Це перше електронне дослідження аудиторії у цій країні. Дослідження буде розпочато після узгодження технічних та дослідницьких параметрів з провідними місцевими телевізійними групами та найбільшими сейлз-хаусами.

 

Окрім цього наступного року «GfK Русь» представить дослідження інтернет-споживання, проведене у дев'яти країнах серед російськомовних користувачів, що проживають за межами Росії. Компанія виграла відповідний тендер Mail.ru Group. Мета дослідження - потенціал послуг, що надають користувачам різні портали, а також електронна пошта та соціальні медіа у Вірменії, Азербайджані, Грузії, Німеччині, Ізраїлі, Казахстані, Молдові, Туреччині та Узбекистані.

 

Член правління GfK SE, відповідальний за сектор медіа Герхард Хайсрукінгер (Gerhard Hausruckinger наголошує: «Центральна та Східна Європа продовжує бути двигуном зростання в регіоні для всієї групи компаній GfK, особливо для ринків нових медіа у цих країнах. Поточні ініціативи знову демонструють довіру, що виявляє медіагалузь в регіоні, на підставі нашого досвіду та інновативних технологій вимірювання».

 

Нагадаємо, в Україні за результатами конкурсу відкритих пропозицій, проведеного Радіокомітетом, GfK Ukraine виграла право досліджувати радіоаудиторію на наступні три роки.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14710
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду