У Казахстані затримали журналістів

18 Грудня 2011
13995
18 Грудня 2011
10:52

У Казахстані затримали журналістів

13995
У Казахстані затримали журналістів
У казахському місті Жанаозені затримали трьох російських журналістів, повідомляє Lenta.Ru. Нагадаємо, у цьому місті на заході Казахстану тривають сутички між нафтовиками і поліцією.
 
Серед затриманих - спецкореспондент Lenta.Ru Ілля Азар. Разом з ним до міського відділку міліції доставили ще двох журналістів. Імен колег Азар не уточнив, проте відомо, що разом з ним перебували кореспондент «Коммерсанта» Володимир Соловйов і фотограф цього видання Василь Шапошников.
 
Журналістів зупинили зранку, без пояснення причин, і продовжують тримати у відділку. Поліція відібрала в них частину особистих речей. 
 
Кореспонденти прибули до Жанаозена для висвітлення заворушень. За офіційними даними, там загинули 11 людей і понад 80 постраждали, а кілька десятків будівель було спалено. У суботу в місті ввели надзвичайний стан до 5 січня 2012 року. На цей період діє комендантська година: з 11 години вечора до 7 години ранку наступного дня.
 
16 грудня у Казахстані заблокували Twitter, сайти окремих видань та інформагентств. 
 
«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13995
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду