Наталю Соколенко штовхали в офісі Карпачової

16 Грудня 2011
18901
16 Грудня 2011
18:19

Наталю Соколенко штовхали в офісі Карпачової

18901
Представник Карпачової каже, що знімальна група СТБ повелася брутально
Наталю Соколенко штовхали в офісі Карпачової

Кореспондента СТБ Наталю Соколенко не пропустили до приймальні Уповноваженого з прав людини Ніни Карпачової. Про це вона повідомила «Детектор медіа» особисто.

 

«Я виконувала редакційне завдання. Приїхала взяли коментар в  уповноваженого з прав людини. Наша редакція домовилася про конкретний час зустрічі. Ніна Карпачова на зустріч не прийшла. Ми з оператором сиділи на першому поверсі і чекали. Потім я вирішила довідатися в приймальні, коли Карпачова зможе дати коментар. Сказала про це охоронцю, оператор залишався на першому поверсі. Але коли я ввійшла в ліфт, охоронець підбіг і почав мене виштовхувати з нього. А коли оператор став знімати на камеру його дії, він почав бити камеру», - сказала Наталя Соколенко.

 

За її словами, вона викликала міліцію на місце пригоди і написала заяву до Печерського райуправління Головного управління МВС в Києві. «Найприкріше, що це сталося в офісі, де мають кожній людині, яка потребує допомоги, запропонувати чаю. Натомість зі мною повелися грубо, не дали виконати свої професійні обов'язки», - зауважила пані Соколенко

 

Представник уповноваженого з прав людини Ігор Слісаренко у коментарі «Детектор медіа» заперечив, що у них в офісі є охорона.

 

«Журналістка приїхала в офіс уповноваженого з прав людини, заздалегідь не домовляючись про зустріч. Вдершись у саме приміщення, практично збила з ніг інваліда, який прийшов на прийом. У нас тут немає охорони. Тут є черговий, який проводжає людей у громадську приймальню у порядку живої черги. А вона захотіла зайти у ліфт без черги,  м'яко кажучи, відтіснила інваліда, який був змушений підніматись сходами.

 

Ніхто їй не перешкоджав, камеру не розбивав тощо. Ситуацію з головним редактором вже з'ясовано, у нього немає ніяких претензій».

 

Як сказав пан Слісаренко, прес-служба Карпачової весь час була на зв'язку і з випусковим, і головним редактором новин СТБ. «Однак Ніна Карпачова сьогодні була в цей час в Генпрокуратурі, зустрічалась з послом. Чому журналістка вирішила влаштувати цей спектакль, я не знаю. Вона справді викликала міліцію з метою звинуватити співробітника офісу в перешкоджанні журналістській діяльності. Однак правоохоронці опитали інваліда, з яким знімальна група СТБ повелася брутально», - зазначив він.

 

«Детектор медіа»

Фото - «Радіо свобода»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18901
Коментарі
14
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Суддя
4507 дн. тому
То таки цікавеньке відео!!! Замовне! Цікаво скільки коштує така робота? В відео МЗС виглядає дуже порядно і красиво, а Карпачову мочать. Наталю, признайся як Дикусаров у ліжку? Файний? Чи тільки кавою відбувся? Він Нінку замовив? Як би там не було, але Наталя спровокувала і налякала тих, хто протирає штани в офісі Карпачової! Один очі ховає, інший камеру прикриває, ще один пальто смикає. Заява прес служби виглядає омбудсмана так начебто її писав не бувший головний редактор та народний журналіст, а переляканий піонервожатий. Ой якби хотялося побачити відео коли оті чиновники борються не за права людини, а за місце поруч з Карпачовою. Цікаво також чи хтось його насмілиться опублікувати відео камер спостереження? Чому маючи на це право згцдно закону "Про доступ до публічної інформації" не вимагає Соколенко? Тому що не впевнена в своїх законних діях? На цьому сайті є інформація як Наталя вдералася до пана Азарова. Може це стало модним і таку тактику поведіння підтримує рух "Стоп цензурі"? Абсолютно переконаний в неправоті обох сторін. Абсолютно переконаний в замовності сюжету Соколенко, що є злочином як перед журналістами так і перед тими, для кого вони пишуть.
Meesha
4507 дн. тому
О, узнаю фирменнное стб-шное хамсво. Прямо инкубатор дебилов.
Kozerog
4508 дн. тому
Дешева зозулько, що ти зробила для України? CENSORED
Гаврила
4508 дн. тому
Ай, Моська, знать, она сильна, коль лает на слона!
Svyryd
4508 дн. тому
фраера поакуратней ляля будеш в зоне узнаеш кто карпачова
Попов (не мэр)
4508 дн. тому
Сим подтверждаю, что мы действительно заказали журналистке Соколенко Карпачеву. С заданием справилась блестяще. Благодарный ТСН. ;))) ПЫ.СЫ. Поздравьте меня с первым комментом )))
Кронпринцессаа
4508 дн. тому
Точно - заказ ТСН! Вот только Соколенко на СТБ работает. Казалось бы, при чем тут ТСН)))
свобода
4508 дн. тому
Это не первый случай Наталья Соколенко подралась с человеком-абрикосом http://mediananny.com/video/12478
мпар
4508 дн. тому
ЛИЦО ЖУРНАЛИСТКИ НЕ ВНУШАЕТ ДОВЕРИЯ. зМЕИНЫЕ ШКУРКИ
людина, яку карпачова не захищає
4508 дн. тому
Вона не захищає нікого. Просто має синекуру і ні за що отримує зарплатню ! Як кажуть в середовищі партіі, членом якої вона є, "панти гоняєт" !!!!
кРОНПРИНЦ
4508 дн. тому
Корпачева конечно - ужас. Но думаю корреспондент та еще лошаль заморская. Специально устроила скандал. Заказ хозяев ТСН. Как по мне, то журналюга сволочнее намного
Михаил
4508 дн. тому
Да, морда у нее на морскую свинку не тянет ))))
Менеджер
4508 дн. тому
А не пору ли Карпачову убрать ??? Кто -то верит что она реально занимается Правами людей ???
галичанин
4508 дн. тому
Карпачова має таке відношення до захисту прав, як свиня до морської свинки. Кирпачова ближче до першої.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду