СТБ запустить новий проект з екстрасенсами

15 Грудня 2011
20637
15 Грудня 2011
15:47

СТБ запустить новий проект з екстрасенсами

20637
СТБ запустить новий проект з екстрасенсами

СТБ розпочав роботу над новим проектом «Екстрасенси ведуть розслідування». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Участь у програмі візьмуть герої реаліті «Битва екстрасенсів»: екстрасенси виступатимуть у якості експертів. Схожий проект - «Экстрасенсы ведут расследование» - виходить на російському каналі ТНТ, СТБ його транслює по будях о 13.45 та 19.05.

 

За словами директора творчого об'єднання СТБ Олексія Удовицького, проект створений на основі історій, які розслідувались у кримінальних конкурсах «Битви екстрасенсів». «У шостому сезоні в нас з'явилася нова діюча особа - приватний детектив. Таким чином ми розширили та драматично ускладнили кримінальні конкурси», - зазначив пан Удовицький.

 

«До цього проекту ми йшли близько двох років. До нас часто приходять люди, які просять допомоги екстрасенсів. Найцікавіше, що багатьох до нас направляють самі співробітники міліції», - сказав він.

 

Керівником програми стала Юлія Федець, яка працювала над «Битвою екстрасенсів». Планується, що в ефір програма вийде наступного року.

 

Нагадаємо, СТБ вже оголосив, що в наступному телесезоні запустить десятий сезон проекту «Битва екстрасенсів».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20637
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду