Редактор Yemen Post: Ми очікуємо нових нападів

9 Грудня 2011
16257
9 Грудня 2011
23:49

Редактор Yemen Post: Ми очікуємо нових нападів

16257
Редактор Yemen Post: Ми очікуємо нових нападів
У Ємені після відставки президента Алі Абдулла Салеха залишається нестабільна політична ситуація, що перешкоджає роботі медіа.  
 
Як заявив  віденському Міжнародному інституту преси (IPI) редактор  сайту  Yemen Post Хакім Алмасмарі (Hakim Almasmari), місцеві журналісти очікують на нові репресії і напади: «Хоча Алі Абдулла Салех підписав угоду про передачу влади (тимчасовому уряду.  -ТК), це не означає зречення. Він все ще намагається створити альянс. Будь-які журналісти, які стоять а його шляху, є для нього загрозою».
 
У лютому наступного року у Ємені мають відбутися вибори. Як відзначає пан Алмасмарі, нині тут панує хас і насильство, електрику вмикають на кілька годин. За його словами, журналісти не залишають домівок і новини за кордон «передають самодіяльні репортери засобами мобільного зв`язку».
 
За даними Синдикату єменських журналістів (YJS), в останні дні збільшилося число нападів на журналістів. На кореспондента Swissinfo  Абдулу Карима Салама (Abdul Karim Salam) вчинили напад солдати під час висвітлення маршу протесту в провінції Таїз. У листопаді невідомі особи атакували офіси Al-Tagheer Media Network. До редакції газети Аl-Adwhaa увірвалися погромники і відібрали техніку.  
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16257
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду