Телеканал «Київ» передає Київраді відеоархів пленарних засідань

8 Грудня 2011
14377
8 Грудня 2011
14:59

Телеканал «Київ» передає Київраді відеоархів пленарних засідань

14377
Телеканал «Київ» передає Київраді відеоархів пленарних засідань

У четвер, 8 грудня, на телеканалі «Київ» вилучатимуть архів відеозаписів прямих трансляцій сесій Київради за минулі роки. Про це повідомляє «Українська правда. Київ» з посиланням на власні джерела на телеканалі.

 

Так, за словами співрозмовника, відеоархів планують передавати на зберігання до КМДА. «З цього приводу розпорядився сам Попов, оскільки з'явилась реальна загроза їх фізичного знищення за вказівкою т.в.о. директора Криворучко, а її про таку "послугу" попросив Олесь Довгий. Цей відеорхів - єдиний доказ із земельними оборудками та незаконною приватизацією майна міста», - сказав він.

 

Співрозмовник нагадав, що депутат Київради від Блоку Черновецького Анатолій Чуб, проти якого порушено низку кримінальних справ, зник з усіма документами щодо приватизації, «а хто і як лобіював всі ці питання є лише на цих архівних відеозаписах».

 

У коментарі «Детектор медіа» т.в.о. директора телеканалу «Київ» Світлана Криворучко повідомила, що телеканал «Київ» сам звернувся до Київської міської ради з вимогою прийняти на баланс 194 носії із записами пленарних засідань за минулі роки. Інформацію про знищення архівів на каналі вона назвала абсурдною. За її словами, «всі відеоматеріали цілі й недоторкані знаходяться на підприємстві».

 

«Я знаю, хто режисирує програму з моєї дискредитації. І до співробітників каналу це не має ніякого стосунку. За безглуздими звинуваченнями на мою адресу криється бажання деяких людей змінити керівництво підприємства. Оскільки претензій до моєї роботи немає, у боротьбі за моє крісло вживаються тепер інші заходи», - заявила пані Криворучко.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14377
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду