Севастопольську регіональну державну ТРК очолив Сергій Норманський

7 Грудня 2011
15759
7 Грудня 2011
14:50

Севастопольську регіональну державну ТРК очолив Сергій Норманський

15759
Житомирська, Одеська і Хмельницька ОДТРК продовжили свої телевізійні ліцензії
Севастопольську регіональну державну ТРК очолив Сергій Норманський

Генеральним директором Севастопольської регіональної державної телерадіокомпанії став Сергій Норманський. Відповідні зміни до ліцензії ТРК внесла Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 6 грудня, про що «Детектор медіа» повідомили в прес-службі регуляторного органу.

 

На цій посаді він замінив Олександра Скріпниченка. Як повідомили «Телекритиці» в Державному комітеті телебачення і радіомовлення, контракт із Сергієм Норманським був укладений ще 4 жовтня.

 

До цього пан Норманський очолював відділ у справах преси та інформації Севастопольської міськдержадміністрації, ще раніше працював журналістом і редактором на Севастопольській РДТРК, був прес-секретарем Сергія Куніцина.

 

Також Нацрада зафіксувала зміни в складі редакційної ради Севастопольської РДТРК: замість Олександра Скріпниченка та Наталі Новікової до редради увійшли Сергій Норманський та Марина Янкова. Іншими членами редакційної ради є Анатолій Мураховський, Сергій Абрамов, Олександр Слободенюк, Микола Скребець, Іраїда Катвалюк і Світлана Малахатко.

 

На засіданні 6 грудня Національна рада прийняла ще кілька рішень щодо державних ТРК. Зокрема, вона продовжила на сім років строк дії телевізійних ліцензій Житомирської ОДТРК (10 телечастот по області), Одеської ОДТРК (12 телечастот по області) і Хмельницької ОДТРК «Поділля-центр» (сім телечастот по області).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15759
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду