Перший покаже фінал «Магії цирку» 1 січня

5 Грудня 2011
13318
5 Грудня 2011
17:55

Перший покаже фінал «Магії цирку» 1 січня

13318
Шоу вийде на семи каналах – членах EBU
Перший покаже фінал «Магії цирку» 1 січня

Перший національний покаже фінал міжнародного шоу «Магія цирку» 1 січня, у перший день Нового року. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Загалом же це телевізійне розважальне шоу, організоване Європейською мовною спілкою (EBU), транслюватиметься на семи каналах - членах EBU протягом різдвяних свят. До спільного виробництва долучилися France 3 (Франція), RTP (Португалія), РТР (Росія), RTS (Швейцарія), НТКУ (Україна), TROS (Нідерланди) та VRT Ketnet (Бельгія).

 

Нагадаємо, у цирковому шоу беруть участь діти з країн Європи, які виконують циркові номери у великому шатрі в Женеві. Організатором події є швейцарська телерадіокомпанія Radio Télévision Suisse (RTS), а продюсером шоу - компанія 7Street Productions.

 

Понад 70 дітей зі Швейцарії, Франції, Португалії, Росії, України, Нідерландів та Бельгії виконали 21 цирковий номер протягом 90 хвилин шоу, записаного в Женеві 26 листопада. Виступи були відібрані на основі національного відбору «Магії цирку» на початку року. Мета шоу - не визначити переможця, а показати різноманітність циркової культури в Європі за допомогою виступів талановитих дітей молодшого віку.

 

Це вже другий випуск міжнародного проекту. Минулого року Перший національний теж транслював «Магію цирку», щоправда без участі українських циркачів.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13318
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду