«Голос країни. Нова історія» стартує 8 січня

5 Грудня 2011
13747
5 Грудня 2011
15:33

«Голос країни. Нова історія» стартує 8 січня

13747
«Голос країни. Нова історія» стартує 8 січня

Другий сезон шоу «Голос країни» під назвою «Голос країни. Нова історія» стартує на телеканалі «1+1» у неділю, 8 січня, о 20:12. Про це 5 грудня на прес-конференції повідомив генеральний директор групи «1+1» Олександр Ткаченко.

 

Також до виходу шоу канал створить 10 документальних фільмів про деяких учасників шоу, які транслюватимуться до старту проекту в слоті після інформаційної програми ТСН. Про дату їхнього старту поки що не повідомляється. Раніше в інтерв'ю «Детектор медіа» продюсер «Голосу країни» Ірина Іонова розповідала, що промо-фільми стартують за два тижні до прем'єри «Голосу країни - 2».

 

 

 

Генеральний директор групи «1+1» Олександр Ткаченко, музичний продюсер «Голосу країни - 2» Костянтин Меладзе та продюсер шоу Ірина Іонова

 

Як уже повідомляла «Детектор медіа», склад тренерів шоу в другому сезоні змінився, ними стали Валерія, Діана Арбеніна, Олександр Пономарьов та Олег Скрипка.

 

Співачка Валерія, яка торік була гостею проекту, на прес-конференції пояснила, що їй надзвичайно подобається професіоналізм у шоу, тому вона погодилася стати одним із тренерів, до того ж у Росії подібного проекту немає.

 

Інші двоє тренерів, які вже працювали в першому сезоні - Діана Арбеніна та Олександр Пономарьов, переконували журналістів, що вчитимуться на своїх помилках, та все одно їх припускатимуться, тому що не завжди виходить «відчути все спиною» (учасників для своїх команд тренери обирають на «сліпих прослуховуваннях», сидячи спиною до вокалістів). Також Діана Арбеніна повідомила, що «Голос країни» надихнув її на написання пісні українською мовою «Тримай мене».

 

 

 

Музичні тренери «Голосу країни. Нової історії» Олег Скрипка, Діана Арбеніна, Олександр Пономарьов і Валерія

 

Тренери вже приступили до «сліпих прослуховувань». Вибирають вони з-поміж 156 вокалістів, які пройшли попередній кастинг у Костянтина Меладзе.

 

На наступному, третьому етапі шоу (битва «один на один»), коли кожен тренер сформував свою команду з 14 вокалістів (деякі командами вже частково сформовані, так, наприклад, Валерія вже має 6 учасників), у тренера з'явиться команда з двох помічників - dream-team.

 

На четвертому етапі залишиться по шість вокалістів з кожної команди, з яких глядачі виберуть переможця. Головний приз проекту - контракт з рекординговою компанією UniversalMusic.

 

Нагадаємо, що переможцем першого сезону став Іван Ганзера, який підписав контракт з Universal Music і працює над сольним альбомом. Один з фіналістів проекту - Арсен Мірзоян - уже випустив свій дебютний альбом, де в дуеті з Арсеном Мірзояном заспівала пісню Антоніна Матвієнко. Ще одна фіналістка Наталя Гордієнко готується до підписання контракту з UniversalMusic, а Влад Ситник активно гастролює.

 

Надія Якубець, для «Детектор медіа»

 

Фото Павла Довганя

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13747
Читайте також
25.09.2011 11:18
Борис Бахтеев
для «Детектор медіа»
18 602
13.09.2011 15:34
Інна Долженкова
для «Детектор медіа»
24 836
20.06.2011 08:53
Борис Бахтєєв
для «Детектор медіа»
26 550
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду