«Сьогодні Мультімедіа» відкриває прес-студію

30 Листопада 2011
4778
30 Листопада 2011
12:42

«Сьогодні Мультімедіа» відкриває прес-студію

4778
Прес-центр працюватиме в режимі відеопродакшн-студії
«Сьогодні Мультімедіа» відкриває прес-студію

У грудні цього року видавничий холдинг «Сьогодні Мультімедіа» відкриває прес-студію. Про це повідомляє прес-служба компанії.

 

Як уточнили «Детектор медіа» у прес-службі, прес-центр працюватиме в режимі відеопродакшн-студії. Передбачається, що він «стане якісно новим майданчиком для проведення ексклюзивних прес-подій та їх всебічного висвітлення».

 

Прес-студія «Сьогодні Мультімедіа» транслюватиме події в режимі online на інформаційно-новинному ресурсі segodnya.ua, а також безпосередньо співпрацюватиме з телеканалом «Україна» та газетою «Сегодня». Прес-студія розташовується в будівлі головного офісу ПРАТ «Сьогодні Мультімедіа» за адресою вул. Борщагівська, 152-Б.

 

Керівником прес-студії «Сьогодні Мультімедіа» призначено Антоніну Бондаренко.

 

«Прес-студія - це абсолютно інноваційний медіамайданчик, оскільки передбачає синергію можливостей газети "Сегодня", регіональних газет, інтернет-ресурсу segodnya.ua і корпоративних можливостей компанії. Впевнена, що майбутнє медійної сфери саме у створенні таких медіамайданчиків», - зазначила Антоніна Бондаренко, коментуючи своє призначення.

 

За словами генерального директора, шеф-редактора ПРАТ «Сьогодні Мультімедіа» Олени Громницької, відкриття прес-студії є одним з перших запланованих проектів, важливих для довгострокової капіталізації видавничого дому. На її думку, прес-студія «Сьогодні Мультімедіа» суттєво збільшить можливості компанії та посилить її позиції на медіа-ринку.

 

 


 

 

Довідка:

 

Антоніна Бондаренко у 2003 році закінчила факультет «Менеджмент організацій» Київського національного університету культури і мистецтв, у 2009 році - аспірантуру Національної академії державного управління при Президентові України (спеціальність - «Механізми державного управління»).

 

Свою кар'єру почала у 2004 році на посаді головного спеціаліста по роботі з громадськими організаціями та ЗМІ при Головному управлінні державної служби України. У 2005-2011 роках очолювала прес-службу і займала посаду прес-секретаря Головного управління державної служби України. У 2010 році, на базі Школи вищого корпусу державної служби, в рамках функціонування прес-служби, організувала профільний курс для прес-секретарів міністерств і центральних органів виконавчої влади.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4778
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду