Газета «День» переїхала в новий офіс

29 Листопада 2011
12963
29 Листопада 2011
12:02

Газета «День» переїхала в новий офіс

12963
Газета «День» переїхала в новий офіс

Газета «День» переїхала в новий офіс. Із понеділка, 28 листопада, редакція розташована за адресою: проспект Перемоги, 121Д у Києві (поруч зі станцією метро «Житомирська»). Про це повідомляє «День».

 

Новий офіс - це семиповерхова будівля. Редакція ці приміщення орендує, повідомили «Детектор медіа» в газеті.

 

До цього протягом 15 років «День» готувався до друку в приміщенні на вулиці Маршала Тимошенка, 2Л на Оболоні.

 

«По суті, вся історія газети "День" пов'язана з цим місцем за адресою: вул. Маршала Тимошенка, 2Л. Я працюю тут з перших днів і пам'ятаю практично все. У цьому приміщенні ми запускали та реалізовували усі наші проекти (щорічна фотовиставка та Бібліотека газети "День". - ТК)», - розповідає головний економіст Надія Ушакова.

 

Спочатку редакція «Дня» займала на Маршала Тимошенка, 2Л не вісім, як сьогодні, а всі чотирнадцять поверхів. Згодом у будівлі з'явилися сусіди - студенти та аспіранти Університету технології та дизайну. Тепер, як повідомили «Детектор медіа» в «Дні», все приміщення на Оболоні займе гуртожиток.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12963
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Алегарф
4524 дн. тому
Газетному Боже, какая классная газета, скажите, а где её можно сейчас купить? )
Газетний 8
4524 дн. тому
Алегарф. Після деякої перерви знову виліз той гидкий антинародник, українофоб. "День" -- дуже поважна, аналітично-духовна, високоінтелектуальна газета (як і "Зеркало недели"). Це лідери нинішньої преси на фоні суцільної низькопробної, розтлінної жовтизни, призначення якої дибилізувати народ.
nightwanderer
4524 дн. тому
Gavno-День, а не газета! Труп української журналістики.
Алегарф
4524 дн. тому
О, я знаю, это туда, где недавно поблизости "Сегодня" разоблачила аптеку-наркоточку : ) Закрывал бы Марчук уже свой День-дребедень и не позорился, а то всё оттягивает момент, перед смертью на не надывшишься!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду