На ICTV вийде детектив Костянтина Стогнія з Лілією Ребрик

22 Листопада 2011
10335
22 Листопада 2011
15:14

На ICTV вийде детектив Костянтина Стогнія з Лілією Ребрик

10335
На ICTV вийде детектив Костянтина Стогнія з Лілією Ребрик

Телеканал ICTV покаже прем'єру багатосерійного кримінального детективу про будні української міліції «Картина крейдою» («Картина мелом»). Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Продюсером проекту став Костянтин Стогній. Над фільмом працювала режисерська група на чолі з Валерієм Ібрагімовим (працював над серіалами «Літєйний, 4», «Морські дияволи-3», які виходили на ICTV).

 

Прем'єра фільму запланована на середину грудня. В ефір вийдуть чотири серії телефільму.

 

Фільм, знятий на реальних подіях, розповідатиме про справжні кримінальні справи, а головні діючі особи - прототипи існуючих працівників МВС. За інформацією прес-служби, стрічка знята без фінансової підтримки держави.

 

«Ми часто бачимо тільки злочин і не знаємо, як закінчується історія. Мені було важливо донести до глядача істину, що є міліція, яку всі лають, а є міліція, яка приходить на допомогу, коли сталося лихо... Всі наші сюжетні злочини - реальні історії, про які глядачі ICTV багато чули в новинах. А тепер ми покажемо, як просувалося слідство і чим все закінчилося. Важливо було показати, що люди з різних регіонів країни, нехай, часом, не пропускають можливості пожартувати один над одним, але в складній ситуації стають однією командою», - зазначив Костянтин Стогній.

 

В центрі історії - чотири працівники слідчої групи. Керівник - киянин майор Черниш Павло Іванович (актор Сергій Воробйов). Його помічники - капітан Нестеренко (Ярослав Гуревич), якого після розкриття чергової гучної справи перевели з Донецька до Києва; старлєй Шевчук (Костянтин Корецький), родом зі Львова, і лейтенант Олена Тарасова (Лілія Ребрик).

 

За сюжетом, генерал міліції Тарасов (Микола Боклан) особисто зібрав найкращу команду слідчих, до якої увійшла і його донька. «Вони абсолютно різні, мають незрівняний досвід за плечима, по-різному дивляться на правила гри кримінального світу, тим не менш, блискуче розкривають злочини, захищаючи чесних громадян. Паралельно глядачі побачать і розвиток особистого життя головних героїв. На них чекають кар'єрний ріст, драми, сварки, не обійдеться і без ліричної сюжетної лінії: майор Черниш по вуха закоханий у свою колегу Олену», - йдеться в повідомленні каналу.

 

Зйомки «Картини крейдою» пройшли в Києві, Бериславі, Керчі та Трускавці.

 

Фоторепортаж з презентації стрічки незабаром читайте на «Дусі».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10335
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду