Продакшн «України» очолить Ден Бербрідж?

17 Листопада 2011
12183
17 Листопада 2011
17:12

Продакшн «України» очолить Ден Бербрідж?

12183
Продакшн «України» очолить Ден Бербрідж?

Продакшн групи «Україна» «Телепро» очолить британський продюсер Ден Бербрідж. Про це повідомляє «Медіаняня» з посиланням на власні джерела.

 

Пан Бербрідж є виконавчим продюсером розважального каналу Channel 4 (Великобританія), де підбирає праймовий контент, а також працює з регіональними компаніями й адаптує їхні ідеї під Channel 4.

 

З 2006 по 2008 рік працював у Москві експертом з розробки стратегії програмування прайм-тайму на каналі ТНТ, де адаптував американські та англійські формати Would Like To Meet, The Block, Robot Baby.

 

До роботи на Channel 4 очолював відділ програмування в продюсерській компанії, продюсував шоу The Day The Immigrants Left на BBC One, запускав проекти US Wife Swap, That'll Teach ‘Em, Fame Academy, Model Behaviour, My Worst Week, Temptation Island, Bangkok Bound та Indian Finishing School.

 

Має досвід роботи в журналістиці, оскільки працював у національних таблоїдах та суспільно-політичних виданнях.

 

У прес-службі групи «Україна» «Детектор медіа» сказали, що не можуть назвати ім'я керівника продакшну, оскільки це іноземний громадянин і з ним ще не підписаний контракт.

 

Нагадаємо, 1 травня група «Україна» створила власний продакшн «Телепро», який зосереджений на виробництві програм, шоу і нон-фікшн-контенту. Поки керівника не призначено, продакшн-компанією керує Григорій Тичина, головний виконавчий продюсер каналу.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12183
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду