«Інтер» зняв документальний проект про Рязанова

10 Листопада 2011
13633
10 Листопада 2011
09:30

«Інтер» зняв документальний проект про Рязанова

13633
«Інтер» зняв документальний проект про Рязанова

15 листопада на «Інтері» відбудеться прем'єра документального фільму власного виробництва «Ельдар Рязанов. Жіночі історії». Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Виробництво - компанії «07 продакшн», автор проекту - Інга Балицька, режисер - Ярослав Геляс.

 

У фільмі «Ельдар Рязанов. Жіночі історії» про режисера згадують Аліса Фрейндліх, Лариса Голубкіна, Світлана Немоляєва, Валентина Тализіна та Тетяна Дягілєва. «Стрічка також розповідає про роль Рязанова в житті однієї з улюблених його актрис Людмили Гурченко. Адже саме в рязанівській "Карнавальній ночі" народилася легенда радянського кіно», - йдеться в повідомленні.

 

Проект транслюватиметься о 23:35.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13633
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Тетяна Дягілева
4549 дн. тому
Спеціально для мега-освічених журналістів "ТК" повідомляю, що моя справжня хвамілія не Дягілева, а Догілева. А Дягілев - це з іншої опери. Вірніше - балету.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду