«1+1» і Final Cut Media готують нове реаліті із зірками

8 Листопада 2011
13022
8 Листопада 2011
15:52

«1+1» і Final Cut Media готують нове реаліті із зірками

13022
«1+1» і Final Cut Media готують нове реаліті із зірками

Продюсерський центр Final Cut Media готує реаліті-шоу за участю зірок для телеканалу «1+1». Про це пише «МедіаБізнес» із посиланням на продюсера центру Андрія Ногіна.

 

«На даному етапі у нас три стратегічних напрямки - це телевиробництво: ми досить плідно співпрацюємо з групою компаній "1+1", і крім "Світського життя" зробили одне реаліті-шоу, потім друге, на підході зараз буде третє», - розповів пан Ногін.

 

За його словами, це буде «перше справжнє селебріті-реаліті». «Подробиці проекту говорити поки не будемо. Тижні через два прес-служба каналу все розповість», - зазначив він.

 

Нагадаємо, Final Cut Media також випускає телепрограму «Світське життя з Катериною Осадчою», і портал Jetsetter.ua, а також працював над реаліті-шоу «Про любов»

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13022
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду