Другим «холостяком» став нащадок Романових принц Френсіс Метью

4 Листопада 2011
16052
4 Листопада 2011
16:24

Другим «холостяком» став нащадок Романових принц Френсіс Метью

16052
Другим «холостяком» став нащадок Романових принц Френсіс Метью

Головним героєм другого сезону реаліті-шоу «Холостяк» на СТБ став 33-річний Френсіс Метью з Британії. Повне ім'я - Френсіс Олександр Метью Романов. Це нащадок царської династії Романових, повідомляє прес-служба СТБ

 

«Хоча я і виріс у Британії, але завжди цікавився своїм родоводом і вже давно хочу повернутися до свого слов'янського коріння, - розповідає Френсіс Метью. - А найромантичніша історія мого життя пов'язана з дівчиною саме з України. На жаль, ці стосунки тривали всього пару тижнів, але відбиток залишився назавжди. На згадку про них я ношу кільце на правій руці. Тому було б нерозумно відмовитися від такої пропозиції, це знак долі. До речі, мама підтримує моє рішення».

 

Френсіс Метью пробував себе у різних професіях, останні 8 років присвятив фотографії. Протягом кількох років знімає фешн-історії для Vogue, GQ, Elle та інших глянцевих видань.

 

Останні роки провів у Індії, де брав участь у запуску місцевого Vogue.

 

Видав фотоальбом роду Романових, де задокументував історію царської династії.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

«Пошук другого Холостяка тривав дуже довго, ми перебрали безліч кандидатур, нам важливо було знайти унікального чоловіка і протилежність героя першого сезону. Френсіс вихований в істинних дворянських звичаях, дуже мужній і в той же час зворушливий, жив у різних точках світу, і прагне створити сім'ю», - пояснює вибір головний режисер проекту та його керівник Ксенія Бугримова.

 


Родовід Френсіса Метью:


Дідусь - Андрій Романов, був сином Ксенії Олександрівни та Олександра Михайловича, великих князів Романових. Пара познайомилися в Лівадії (Крим) і там же почалася їхня романтична історія кохання. Поки Олександр Михайлович подорожував по світу, Ксенія вже з 11 років писала йому зворушливі любовні листи. Він був першим і єдиним її коханням. І всі сімейні події їхнього життя були пов'язані саме з Кримом.


Мати - Ольга Романова - також має кровну спорідненість із Єлизаветою ІІ, королевою і главою держави Сполучене Королівство Великобританії і Північної Ірландії.


Сім'я Френсіса володіє маєтком Провендер у графстві Кент, Великобританія.

 

Нагадаємо, шоу «Холостяк» - це адаптація американського проекту The Bachelor. Перший сезон українського проекту стартував в ефірі  17 березня. «Холостяк» першого сезону Максим Чмерковський - 31-річний танцівник, хореограф та викладач танців.

 

За форматом, холостяк знайомиться з 25 претендентками, ходить на побачення, зустрічається з батьками дівчат і, зрештою, обирає одну з них.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16052
Теги:
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Знайка
4528 дн. тому
Бородянского на "Холостяка-3"! Вот это будет шоу №1! Пора похудеть и маму сменить на девушку! Сколько можно вместо девушки "иметь" свой коллектив?
Lith
4528 дн. тому
Влюбляться рано. Но присмотреться - уже пора.
Анастасия
4528 дн. тому
Пора влюбляться!)
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду