В Україні розроблять кодекс поводження медіа з персональними даними

1 Листопада 2011
13231
1 Листопада 2011
12:41

В Україні розроблять кодекс поводження медіа з персональними даними

13231
В Україні розроблять кодекс поводження медіа з персональними даними

В Україні буде розроблено Кодекс поведінки для медіа щодо імплементації закону про захист персональних даних. До створення документу залучать і представників медійної галузі. Про це «Детектор медіа» повідомили в офісі спільного проекту ЄС та Ради Європи «Сприяння європейським стандартам в українському недійному середовищі».

 

У рамках цього проекту у 2012 році планується провести низку експертних заходів у сфері захисту персональних даних, а також продовжиться робота над вдосконаленням нормативно-правової бази у цій сфері.

 

Як повідомляється, Європейський Союз та Рада Європи, у співпраці із Державною службою України з питань захисту персональних даних, об'єднують зусилля щодо посилення захисту персональних даних у відповідності до європейських стандартів. Адже це є важливим аспектом майбутнього співробітництва у багатьох сферах діяльності, одним з яких є План дій щодо лібералізації Європейським Союзом візового режиму для України.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13231
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду