Радіокомітет заявляє, що ще не визначився з вимірювачем радіоаудиторії

28 Жовтня 2011
8569
28 Жовтня 2011
14:41

Радіокомітет заявляє, що ще не визначився з вимірювачем радіоаудиторії

8569
Радіокомітет заявляє, що ще не визначився з вимірювачем радіоаудиторії

Радіокомітет ще не прийняв остаточне рішення щодо переможця конкурсу відкритих пропозицій на дослідження радіослухання і спростовує інформацію газети «Коммерсантъ» про переможця. Про це йдеться в заяві Радіокомітету.

 

У своєму матеріалі «Коммерсантъ» пише, що компанія TNS Ukraine, яка вимірювала радіоаудиторію останні 12 років, програла тендер. Переможцем стала компанія GfK Ukraine, з якою мають укласти контракт на 3-5 років. Нове дослідження буде проводитися методом телефонного опитування в містах з населенням понад 50 тис. осіб.

 

«Інформація стосовно результатів конкурсу, що з'явилась в інтернеті, не відповідає дійсності. Рішення про фіналіста конкурсу зараз на фінальному етапі погодження. Щойно ми отримаємо узгоджену позицію всіх учасників Радіокомітету, ми її оприлюднимо», - прокоментувала виконавчий директор Незалежної асоціації телерадіомовників (НАМ) Катерина М'ясникова.

 

Катерина М'ясникова зазначила, що до офіційного оприлюднення, жоден учасник Радіокомітету не уповноважений коментувати результати конкурсу.

 

Нагадаємо, 1 вересня Радіокомітет оголосив тендер на дослідження радіослухання з метою створення єдиної системи вимірювань аудиторії.

 

2008 року Радіокомітет обрав вимірювачем TNS Ukraine.

 

Радіокомітет - міжгалузеве об'єднання, до якого входять два найбільші радіохолдинги  України - група «Тавр», Український медіахолдинг, три мережеві рекламні агенції (Publicis Groupe, ADV Group (Initiative), Group M) та, у якості управляючого партнера,- Незалежна асоціація телерадіомовників. Радіокомітет створений наприкінці 2007 року задля запуску єдиного галузевого дослідження радіоаудиторії, яким користуватимуться як самі радіостанції, так і рекламні агенції під час планування рекламних кампаній.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8569
Читайте також
16.05.2012 17:15
Мар'яна Закусило
21 950
15.07.2009 11:13
Мар'яна Закусило
39 974
20.11.2008 09:17
Мар'яна Закусило
26 142
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду