«Україна» покаже церемонію відкриття «Арени Львів» у запису

26 Жовтня 2011
14211
26 Жовтня 2011
17:39

«Україна» покаже церемонію відкриття «Арени Львів» у запису

14211
Трансляцію здійснить Profit Production
«Україна» покаже церемонію відкриття «Арени Львів» у запису

У суботу, 29 жовтня, телеканал «Україна» покаже церемонію відкриття стадіону «Арена Львів». Телевізійну трансляцію здійснюватиме компанія Profit Production. Про це повідомляє прес-служба Profit Production.

 

Відкриття стадіону покажуть у запису: початок ефіру - о 23:35, тимчасом як сама церемонія розпочнеться о 19:30.

 

Режисером телеверсії події стане Андрій Дончик. Ведучими церемонії, як і на відкритті «Олімпійського» в Києві, - Сніжана Єгорова і Юрій Кот.

 

Технічний персонал і оператори Profit Production були задіяні в здійсненні прямої трансляції відкриття «Олімпійського». Однак тоді загалом за трансляцію відповідав продакшн ISTIL Studios.

 

На церемонії відкриття львівського стадіону покажуть документальний фільм про будівництво спортивної арени, а зірки українського спорту пройдуть спеціальним парадом. На стадіоні зі своїми шоу виступлять французький цирк Plasticiens Volants, українська співачка Руслана та американська поп-виконавиця Anastasia.

 

Нагадаємо, що телеканал «Україна» у 2009 році транслював відкриття «Донбас-Арени» та у 2011-му - «Олімпійського». «Україна» показувала відкриття «Олімпійського» в запису з плашкою «Наживо».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14211
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду