Український офіс Gemius очолив Олексій Бакун

21 Жовтня 2011
17137
21 Жовтня 2011
13:11

Український офіс Gemius очолив Олексій Бакун

17137
Український офіс Gemius очолив Олексій Бакун

Олексій Бакун призначений головою українського офісу дослідницької компанії Gemius. Про це повідомляється на сайті компанії.

 

Пан Бакун займатиметься налагодженням стратегічних відносин з клієнтами, а також позиціонуванням ключових продуктів Gemius на українському ринку.

 

Основним пріоритетним завданням новопризначеного регіонального менеджера, крім контролю за діяльністю офісу Gemius в Україні, буде запуск і подальший розвиток software-панелі в рамках дослідження інтернет-аудиторії gemiusAudience на українському ринку. У подальшому основним завданням пана Бакуна буде впровадження нової методології fusion-панелі, що дає більше можливостей для медіапланування.

 

«Майбутнє, безсумнівно, за онлайн-медіа, тому точна оцінка їхнього потенціалу дозволить рекламодавцям, агентства та видавцям більш ефективно розподіляти ресурси й оптимально досягати необхідні цільові групи», - зауважує пан Бакун.

 

Олексій Бакун працює в галузі маркетингу та консалтингу з 1999 року. До приходу в компанію Gemius працював директором з досліджень компанії Cortex (Publicis Group Ukraine), де курував розробку дослідницьких інструментів і проведення дослідницьких проектів для міжнародних і локальних клієнтів. Пан Бакун представляв холдинг Publicis Group Ukraine в Українській асоціації інтернет-реклами, а також в Індустріальному комітеті зовнішньої реклами, був головою технічних комітетів обох організацій.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17137
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду