Леонід Бершидський стане редактором-консультантом «Фокуса»

20 Жовтня 2011
13053
20 Жовтня 2011
15:19

Леонід Бершидський стане редактором-консультантом «Фокуса»

13053
Леонід Бершидський стане редактором-консультантом «Фокуса»

З початку листопада російський медіаменеджер Леонід Бершидський розпочне роботу в проекті «Фокус» (журнал та веб-сайт) у якості редактора-консультанта. Разом з головним редактором Тамарою Бабаковою він розроблятиме принципи роботи конвергентної редакції. Про це повідомляє прес-служба «Українського медіахолдингу» (УМХ, UMH) - видавця журналу.

 

Леонід Бершидський відомий як творець проекту Slon.ru, головний редактор російської газети «Ведомости» (1999-2002) і журналу Smart Money (2006-2008), видавець журналів Forbes (Росія) і «Русский Newsweek» (2003-2004). З 2010 року працює у видавництві «Ексмо» редакційним директором. У лютому 2011 року залишив Slon.ru. Леонід Бершидський є лауреатом премії «Найкращий медіа менеджер Росії - 2010» у категорії «електронні ЗМІ». Освіту отримав у Московському державному лінгвістичному університеті, Каліфорнійському державному університеті, бізнес-школі INSEAD (Франція).

 

У прес-службі UMH зазначають, що завдяки співпраці з паном Бершидським проект «Фокус» вийде на новий рівень розвитку - буде розроблена оновлена концепція журналу і його зв'язок з веб-сайтом. Також ключовими завданнями, поставленими менеджментом групи ділових видань UMH, є навчання персоналу проекту «Фокус» і розробка нової редакційної політики, що включає жанри, стилістику, вимоги до матеріалів, правила роботи з джерелами та етичні стандарти журналістики.

 

«Леонід Бершидський - легендарна особистість російського медіаринку. З його ім'ям, так чи інакше, пов'язані провідні ділові видання, успішні як за якістю матеріалів, так і комерційно. Ми очікуємо, що внаслідок співпраці "Фокус" вийде на новий рівень і суттєво розширить свою аудиторію», - прокоментувала нове призначення керівник сегменту ділових ЗМІ UMH Надія Шаломова.

 

За словами пана Бершидського, йому приємно працювати над проектом «Фокус», оскільки журнал дуже динамічний, а сайт - один з найкращих прикладів у своєму сегменті в Україні. «Я сподіваюся, що спільними зусиллями ми зробимо позиціонування проекту більш чітким і залучимо нову аудиторію», - сказав він.

 

Нагадаємо, у вересні редакції журналу та інтернет-проекту «Фокус» об'єдналися в одну, а головним редактором об'єднаної редакції стала Тамара Бабакова замість Михайла Гладкого.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13053
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Андрій
4566 дн. тому
Він єврей. Розумний, молодий і досвідчений. Побільше б українській журналістиці таких "москалів"
thif
4570 дн. тому
Фокус запросив москаля, Тиждень - німця. Цікаво, чи отримали вони законне право на працю в Україні? Чи так собі - тіньові гастарбайтери?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду