У конкурсі журналістських розслідувань перемогли репортери 5-го каналу, «України молодої» і ZIK’у (ВІДЕО)

17 Жовтня 2011
10165
17 Жовтня 2011
17:17

У конкурсі журналістських розслідувань перемогли репортери 5-го каналу, «України молодої» і ZIK’у (ВІДЕО)

10165
У конкурсі журналістських розслідувань перемогли репортери 5-го каналу, «України молодої» і ZIK’у (ВІДЕО)

15 жовтня відбулася церемонія нагородження переможців Першого щорічного конкурсу журналістських розслідувань. Вручення нагород пройшло в рамках Всесвітньої конференції журналістів-розслідувачів, яка відбувалася в Києві.

 

Перший приз - подорож до Вашингтона і Нью-Йорка для ознайомлення з американським досвідом у журналістиці і тренінгу - здобув Азад Сафаров із розслідуванням «Країна психів» (5 канал).

 

Другу премію - планшетний комп'ютер Apple iPad та цифровий дзеркальний фотоапарат Canon - отримала робота Максима Савчука «Як дурять на оренді кімнат у гуртожитках» (газета «Україна молода»)

 

Третє місце і планшетний комп'ютер Apple iPad - у «Завидної колекції безхатнього генерала» Олега Василевського (програма «Хто тут живе?», канал ZIK).

 

Призи переможцям вручали заступник голови американської дипломатичної місії Ерік Шульц, прес-аташе посольства США Джеймс Вульф та журналіст «Української правди» Сергій Лещенко.

 

 

 

 

Нагадаємо, що конкурс проводився з 2 серпня по 22 вересня Посольством Сполучених Штатів Америки в Україні та «Українською правдою» і був відкритий для молодих людей віком від 18 до 25 років. Роботи конкурсантів оцінювало журі, до складу якого увійшли 12 відомих українських журналістів.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10165
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду