Парламент заплатить «Радіо Ера» майже 850 тис. грн за радіотрансляції

14 Жовтня 2011
10363
14 Жовтня 2011
14:32

Парламент заплатить «Радіо Ера» майже 850 тис. грн за радіотрансляції

10363
У тендері брала участь ще одна компанія з медіагрупи народного депутата Андрія Деркача
Парламент заплатить «Радіо Ера» майже 850 тис. грн за радіотрансляції

Дирекція телерадіопрограм управління справами Верховної Ради за результатами тендеру 7 жовтня уклала угоду з ТОВ «ТРК "Радіо-Ера"» на послуги у сфері радіомовлення у 2011 році вартістю 844 тис. грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель», пише сайт «Наші гроші».

 

Згідно з конкурсною документацією, парламентська дирекція замовила виготовлення та пряму трансляцію у FM-діапазоні програм за участю керівництва Верховної Ради, голів комітетів та їх заступників, народних депутатів хронометражем не менше 40 хвилин тричі на тиждень по буднях.

 

Також замовлено виготовлення та трансляція у запису підсумкової інформаційно-аналітичної програми хронометражем до 5 хвилин раз на тиждень по буднях, та прямих включень кореспондента хронометражем до 2 хвилин безпосередньо з будівлі Верховної Ради згідно з медіапланом не менше десяти разів на місяць двічі на добу у дні пленарних засідань.

 

У тендері окрім «Ери» взяло участь тільки ТОВ «ПроАктив Медіа Консалтинг», засноване на той момент директором ТОВ «ТРК "Радіо Кохання"» (радіо «Дача») Владиславом Винником. «Радіо Ера» і «Дача» разом входили до медіагрупи народного депутата від Партії регіонів Андрія Деркача, однак нещодавно «Дачу» придбав радіохолдинг ТАВР.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10363
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду