«FM Галичина» запустила два авторські проекти і готує гумористичну програму

13 Жовтня 2011
16500
13 Жовтня 2011
16:16

«FM Галичина» запустила два авторські проекти і готує гумористичну програму

16500
«FM Галичина» запустила два авторські проекти і готує гумористичну програму

Західноукраїнська радіомережа «FM Галичина» (ТОВ «ТРК "Галичина"») з початку жовтня запустила новий сезон, розширивши інформаційне мовлення та запустивши нові авторські проекти.

 

Як повідомили «Детектор медіа» в прес-службі «FM Галичина», з першої неділі жовтня розширено формат новин у вихідні. Відтепер, новини виходитимуть 7 днів на тиждень, щодві години: з 8.00 - у будні та з 12.00 - у вихідні.

 

Стартували дві нові авторські програми «Міський клюб» Галини Батюсь - про культуру і «все найцікавіше, що відбувається довкола», що виходить щоп'ятниці о 14.30 та 19.30 з повтором у суботу об 11.30, і «П'ять по третій» Наталі Кондратенко, що виходить щобудня з 15:00 до 17:00.

 

З жовтня розширюється формат виходу програми «Народна година». Тепер, окрім суботи та неділі, з 19.00 до 20.00 програма виходитиме в ефір в офіційні державні та релігійні свята.

 

Також завершується підготовка гумористичної програми - спільного проекту зі студією «Магарич».

 

В ефірі, як і раніше, залишаються програма вітань «Привітанка від Діанки» (щобудня з 12.00 до 14.00), ранкова програма «Встати! Не спати!» (щобудня з 7.00 до 10.00), програма «Файна рандка» (у вихідні з 12.00 до 16.00), кулінарна програма «Галицька пательня» (щобудня о 10.30 та 18.30). Не змінилося і музичне наповнення - українська музика фольк-етно-ска напрямку.

 

Прес-служба радіомережі повідомляє, що наприкінці вересня «FM Галичина» повністю завершила модернізацію ефірної студії та оновила передавальну техніку.

 

За словами директора радіостанції Романа Заяця, підсумок роботи трьох літніх місяців засвідчив, що обрана стратегія у напрямку «галицького радіо» виправдала себе і дала свої результати: «Радіо "FM Галичина" зафіксувала зростання надходжень від реклами влітку у понад три з половиною рази, у порівнянні з весняним сезоном. Головною причиною цього стала зміна позиціонування радіостанції у напрямку музично-розважального "галицького" радіо» - зазначив він.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», навесні радіомережу «FM Галичина» очолив Роман Заяць. На початку червня «FM Галичина» оновила програмне наповнення та ефірне оформлення і стартувала в Тернополі, а згодом - у Луцьку.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16500
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Garik
4547 дн. тому
Це все менш цікаво, а от на http://mjoy.ua скоро стартує нове радіо - радіо "Мертвий Півень" зі збором усього матеріалу Півнів і ще вони будуть підводити самі свої пісні. Вот це подія
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду