«Воля» отримала ліцензії ще на п’ять міст

12 Жовтня 2011
12445
12 Жовтня 2011
12:09

«Воля» отримала ліцензії ще на п’ять міст

12445
«Воля» отримала ліцензії ще на п’ять міст

ТОВ «Воля-кабель» отримало ліцензії провайдера програмної послуги ще на п'ять міст - Запоріжжя, Полтаву, Суми, Черкаси та Чернівці. Відповідні рішення на засіданні 12 жовтня ухвалила Національна рада з питань телебачення і радіомовлення.

 

Член Нацради Микола Фартушний пояснив, що йдеться про упорядкування діяльності компанії «Воля». Регулятор отримав листи від чинних ліцензіатів з групи компаній «Воля» у цих містах про їхню відмову від своїх ліцензій у разі позитивних рішень на користь «Волі-кабель». Ідеться про компанії «Кабельна інформаційно-телевізійна система» (Запоріжжя), «Полтавські телекомунікаційні системи», ТРК «Телесвіт» (Суми), «Черкаські телекомунікаційні системи» та «Чернівецькі телекомунікаційні системи».

 

У Запоріжжі ресурс «Волі» становитиме 136 програм/132 канали, кількість домогосподарств - понад 298 тисяч. У Полтаві ресурс - 130 програм/126 каналів, кількість домогосподарств - близько 115 тисяч. У Сумах ресурс - 127 програм/121 канал, кількість домогосподарств - понад 104 тисячі. У Черкасах ресурс - 135 програм/131 канал, кількість домогосподарств - понад  110 тисяч. У Чернівцях ресурс - 77 програм/74 канали, кількість домогосподарств - близько 97 тисяч.

 

Нагадаємо, на попередніх двох засіданнях Нацрада прийняла рішення про видачу ліцензій «Волі-кабель» у 10 містах: Вінниці, Кривому Розі, Рівному, Харкові, Херсоні, Львові, Севастополі, Сімферополі, Кіровограді та Краматорську. У всіх цих містах раніше вже надавали послуги компанії з групи компаній «Воля».

 

ТОВ «Воля-кабель» раніше володіло ліцензією провайдера лише на місто Київ.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12445
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду