ТАВР призначив Соню Сотник директором «Дачі»

11 Жовтня 2011
12839
11 Жовтня 2011
16:14

ТАВР призначив Соню Сотник директором «Дачі»

12839
Формат і позивний поки не зміниться
ТАВР призначив Соню Сотник директором «Дачі»

Директором радіомережі «Дача», що увійшла до радіогрупи «ТАВР медіа», призначено радіоведучу Соню Сотник. Про це «Детектор медіа» повідомив директор ТАВРу Ігор Чернишов.

 

Соня Сотник (Геляс) навчалася в Інституті журналістики КНУ імені Тараса Шевченка. З 1999 року працювала ведучою, згодом програмним директором на «Мюзік радіо», що входило до Радіогрупи УМХ, а також генеральним продюсером Радіогрупи УМХ. У 2007 році залишила УМХ. Є виконавчим продюсером рок-гурту «ТІК» і директором білоруського гурту «Ляпис Трубецкой» в Україні. Протягом останніх двох років разом із Сергієм Кузіним веде ранкове шоу «Камтугеза» на «Радіо Рокс». Записує власні пісні, у вересні 2011 року дала перший сольний концерт «Сонник №1».

 

За словами Ігоря Чернишова, формат і позивний мережі «Дача» не змінюватиметься. «Поки що нас усе влаштовує, "Дача" себе непогано почуває», - пояснив він.

 

Радіомережа «Дача» раніше мала назву Love Radio, згодом - L'радіо, орієнтувалася на молодих жінок. Навесні 2011 році мережа змінила програмування і позивний, придбавши в російської групи «Медиа Холд» права на відповідний бренд і формат. «Дача» мовить у 18 містах, в ефірі транслюються «найкращі взірці радянської, російської та української естради». Цільова аудиторія «Дачі» - жінки й чоловіки віком 30-49 років.

 

Ігор Чернишов розповів, що «Дача» інтегрується в радіогрупу на рівні з чотирма іншими мережами - «Русским радио», «Хіт ФМ», Kiss FM і «Радіо Рокс». Зокрема, вже розпочалося вимірювання аудиторії «Дачі» в рамках всеукраїнського дослідження MMI компанії TNS (раніше станція вимірювала тільки аудиторію в Києві).

 

Як повідомляла «Детектор медіа» з посиланням на власні джерела, ТАВР придбав «Дачу» в холдингу «Ера» Андрія Деркача. Орієнтовна сума угоди - $10-17 млн. Однак пан Чернишов зазначає, що ТАВР не придбав «Дачу», а «отримав актив в управління». Про зміну власників мережі він інформацією, за його словами, не володіє. Тим часом президент холдингу «Ера», до якого входила «Дача», Ігор Лоташевський підтвердив «Коммерсанту», що 26 вересня була закрита угода з продажу «Дачі» групі ТАВР.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12839
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Boriss_V
4552 дн. тому
Уже не помню когда слушал радио. Если в "ящике" можно хоть убрать звук во время рекламы, и по картинке определить момент возобновление фильма, то в радио этого сделать нельзя. Радио "дача" не слушал ни разу, и название вообще не предрасполагает. Лишь вызывает ехидную усмешку на лице. :) Л-радио имхо был лучший формат, но и его не слушал. А учитывая пустую запрограммированность, рекламно-неаппетитное скармливание слушателю кусков эфира, глупоболтовню марионеточных радиоведущих большинства современных станций, пусть все радио катятся к.. (или на..) (ну, может, за исключением парочки действительно неплохих, интеллигентных).
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду