Газета «День» випустила власні марки (ФОТО)

28 Вересня 2011
10005
28 Вересня 2011
17:33

Газета «День» випустила власні марки (ФОТО)

10005
Газета «День» випустила власні марки (ФОТО)

Газета «День» до свого 15-річчя випустила власну серію марок «"День": великі імена». Про це «Детектор медіа» повідомила Марія Томак, заступник головного редактора видання.

 

На трьох поштових знаках, що увійшли до серії, - портрети публіциста, дослідника Голодомору 1932-1933 років Джеймса Мейса (працював у «Дні» із 1997 по 2004), публіцистки та філософа, авторки однієї із книжок бібліотеки «Дня» Клари Ґудзик (працювала у «Дні» з 1996 по 2008), а також малюнок українського художника-карикатуриста Анатолія Казанського (працював у «Дні» з 1996 по 1998).

 

«Філателістична акція "Дня" - не лише для вшанування пам'яті наших Великих, не лише вияв удячності їм, а й відповідь на численні нарікання щодо того, що української журналістики немає. Так от, українська журналістика є», - каже голова ревізійної комісії Асоціації філателістів України Олександр Канівець.

 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10005
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду