Трансляцію відкриття «Олімпійського» на «Україні» забезпечить ISTIL

27 Вересня 2011
14648
27 Вересня 2011
21:17

Трансляцію відкриття «Олімпійського» на «Україні» забезпечить ISTIL

14648
Трансляцію відкриття «Олімпійського» на «Україні» забезпечить ISTIL

Трансляцію урочистого відкриття Національного спортивного комплексу «Олімпійський» забезпечить продакшн-компанія ISTIL Studios, повідомляє її прес-служба.

 

Нагадаємо, пряма телевізійна трансляція відбудеться 8 жовтня на телеканалі «Україна».

 

Для забезпечення високого рівня трансляції двогодинного заходу Istil Studio працюватиме п'ять робочих змін, повідомляє компанія. За словами технічного директора Євгена Лапіна, вибір організаторів пояснюється тим, що жодна телепродакшн-студія України не працює на таких подіях із зображенням у форматі НD і «не може забезпечити максимальної кількості камер, а відповідно і забезпечити трансляції на такому рівні».

 

Нагадаємо, під час церемонії у театральних постановках, в яких візьмуть участь понад 2000 чоловік, покажуть заснування і хрещення Києва, розкажуть історію українського козацтва. В урочистому параді реконструйованим стадіоном пройдуть «легенди» спорту, юніори футбольних клубів та волонтери. З вітальним словом до українців з арени стадіону звернеться президент України Віктор Янукович. Також під час церемонії співатимуть Гайтана, Таїсія Повалій та Ані Лорак. Завершиться церемонія 40-хвилинним виступом Шакіри.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14648
Читайте також
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
я
4565 дн. тому
с HD вы не правы! а вот заметочка явно заказная !!!! куда смотрит пиво телеканала....
ГДЕТОРЯДОМ
4566 дн. тому
"...жодна телепродакшн-студія України не працює на таких подіях із зображенням у форматі НD і «не може забезпечити максимальної кількості камер, а відповідно і забезпечити трансляції на такому рівні»..." ...жодна... ...жодна... ...жодна... ...максимальної кількості камер... ...максимальної кількості... ...максимальної... ...головнийтелепродакшнкраїни...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду