Рабинович презентував Jewish News One у Брюсселі

21 Вересня 2011
9504
21 Вересня 2011
20:56

Рабинович презентував Jewish News One у Брюсселі

9504
Рабинович презентував Jewish News One у Брюсселі

21 вересня у Брюсселі віце-президент Європейського єврейського союзу Вадим Рабинович презентував заснований ним перший єврейський телеканал Jewish News One. Про це «Детектор медіа» повідомили в редакції каналу.

 

Слоган телеканалу - «Дивись, щоби бачити». Наразі він починає мовлення англійською, а невдовзі поширюватиме програми вісьмома мовами 24 години на добу. Завдання редакції - створити на міжнародному рівні медіаплатформу на цікавих матеріалах, над якими працюють журналісти зі США, Великої Британії, Ізраїлю, Австралії та Нідерландів.

 

Канал подаватиме загальносвітові новини, але певні речі будуть подаватися саме через призму єврейського світосприйняття. На запитання журналістів у Брюсселі про те, наскільки в новинах відображатиметься точка зору Ізраїлю, генеральний продюсер Jewish News One Пітер Дікінсон зазначив, що про точку зору держави Ізраїль не йдеться, адже новини мають бути об'єктивними, цікавими як світовій єврейські громаді, так і всім, кого зацікавить цей канал.

 

Зазначимо, що в Брюсселі, а також у Тель-Авіві, Нью-Йорку та Києві телеканал має власні офіси.

 

Нагадаємо, що про створення телеканалу єврейських новин було заявлено на найбільшому єврейському форумі Європи у Парижі на початку квітня. Ініціаторами виступили президент Європейського єврейського союзу Ігор Коломойський та віце-президент союзу Вадим Рабинович.

 

24 травня єврейський канал отримав ліцензію Нацради з питань телебачення і радіомовлення на мовлення на території України, а 1 червня - на закордонне мовлення. У липні Jewish News One розпочав внутрішнє тестове мовлення.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9504
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду