Гендиректор К2 одночасно очолив Enter Film

21 Вересня 2011
12709
21 Вересня 2011
16:58

Гендиректор К2 одночасно очолив Enter Film

12709
Гендиректор К2 одночасно очолив Enter Film

Керівником кіноканалу Enter Film з групи «Інтер» замість Костянтина Міщенка став Володимир Шарко. Відповідні зміни до ліцензії ТОВ «Кіно ТВ» внесла Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 21 вересня.

 

Володимир Шарко є генеральним директором каналу К2 з групи «Інтер». У прес-службі медіагрупи «Детектор медіа» повідомили, що він паралельно продовжить обіймати й цю посаду.

 

Також у прес-службі уточнили, що Костянтин Міщенко перейшов на роботу у відділ закупівель компанії Direct Sight медіагрупи «Інтер».

 

Довідка:

Володимир Шарко закінчив Академію праці та соціальних відносин (м. Москва), за спеціальністю - економіст. Працював заступником директора телевізійного агентства «Антарис», заступником директора з маркетингу ТОВ «Альтернативні технології», протягом п'яти років очолював рекламне агентство, згодом був директором з маркетингу компанії «Воля» і директором з маркетингу телеканалу К1.

 

«Детектор медіа»

 

Фото - із сайту К2

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12709
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду