Star Media почав зйомки серіалу за форматом Cold Case для СТБ

19 Вересня 2011
9744
19 Вересня 2011
11:36

Star Media почав зйомки серіалу за форматом Cold Case для СТБ

9744
Star Media почав зйомки серіалу за форматом Cold Case для СТБ

Кінопродакшн Star Media приступив до зйомок багатосерійного фільму «Нерозкриті справи» за форматом американського серіалу Cold Case («Детектив Раш»). Про це повідомляє прес-служба компанії.

 

«Ми давно планували зняти російську версію оригінального американського серіалу Cold Case і вели переговори про це з правовласниками, - говорить засновник групи Star Media продюсер Влад Ряшин. - У ході останньої виставки MIPTV в Каннах ми завершили переговори з Warner Bros. про придбання ліцензії на формат Cold Case».

 

Серіал наразі має робочу назву «Нерозкриті справи». Прем'єра відбудеться в Росії на телеканалі «Рен-ТВ». Крім того, як уже писала «Детектор медіа», Star Media уклала домовленість із телеканалом СТБ про показ цього серіалу в Україні.

 

Роль «російської Ліллі Раш», слідчу Аллу Шатрову, зіграє актриса Катерина Юдіна.

 

Головні чоловічі ролі виконають Сергій Марін, Роман Жирнов, Володимир Єрьомін, Валерій Шейман.

 

Автори сценарію - Сергій Голубєв, Олена Полякова, Олег Долгих, режисери-постановники - Михайло Кабанов, Стас Булова, продюсери - Віталій Бордачов, Влад Ряшин.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9744
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
rlk
4573 дн. тому
бугага
Хай самі і дивляться!
4573 дн. тому
Оскільки адаптація неукраїнська, то американська Раш цікавіша російської апріорі. А неапріорі - ті, хто бачили американську "Втечу" cприйняли російстьку адаптацію як треш-сітком.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду